Είναι ό,τι πιο ελπιδοφόρο έχει να επιδείξει η Ηλεία τα τελευταία χρόνια. Στα 17 του χρόνια, ο Διονύσης Τάταρης πηγαίνει βήμα-βήμα και προσπαθεί να συμπληρώσει το παζλ των ονείρων, με υπομονή και πίστη στις δυνατότητές του.

Η Εθνική Εφήβων κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον Βόλο και ο ίδιος έμοιαζε σαν θηρίο στο κλουβί, καθώς η αποθεραπεία του μετά από τη μικροεπέμβαση που έκανε, δεν του επέτρεψε να βρεθεί στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
Το iliabasket.gr επικοινώνησε με τον διεθνή φόργουορντ του Απόλλωνα, ο οποίος ετοιμάζεται για τη δεύτερη χρονιά του στην Α1 (Μπάσκετ Λιγκ Σκρατς) και του ζήτησε να σχολιάσει τη μεγάλη επιτυχία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Νιώθω περήφανος για τη χώρα μου, καθώς και για τα παιδιά που κατάφεραν να βγουν πρώτα στην Ευρώπη. Τα συναισθήματά μου είναι ανάμεικτα, όμως δεν μπορούσα να κάνω κάτι διαφορετικό, καθώς προτεραιότητα είχε η αποθεραπεία μου. Εννοείται πως θα ήθελα να ήμουν κι εγώ εκεί για να παίξω για την πατρίδα μου, αλλά η υγεία είναι πάνω απ’ όλα. Έχω αναρρώσει σχεδόν πλήρως και είμαι έτοιμος να δουλέψω ακόμη περισσότερο για να είμαι του χρόνου καλύτερος και να μπω δυναμικά”, ήταν η αρχική τοποθέτηση του νεαρού παίκτη, ο οποίος ρωτήθηκε για το τί πιστεύει πως έφερε το χρυσό μετάλλιο στη χώρα μας:

alt

“Προσωπικά, θεωρώ πως τα παιδιά αυτά χωρίς τη θέληση που είχαν και τη δουλειά που κατέβαλαν μαζί με τους προπονητές τους, δεν θα κατάφερναν τίποτα! Σίγουρα μετράει το ταλέντο που έχουν όλοι τους και με το παραπάνω, αλλά το σημαντικότερο στοιχείο είναι το ήθος και ο χαρακτήρας που έδειξαν σε όλα τα παιχνίδια!”, κατέληξε ο πρώην παίκτες του Πανηλειακού και του Ηρακλή Πύργου, που εδώ και τρία χρόνια βρίσκεται στον Απόλλωνα Πατρών…