Την χαρά του για τη μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης της κορυφής, δε θα μπορούσε να κρύψει ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, στα λίγα λόγια που κατάφερε να αρθρώσει, λόγω του… μπουγέλου από τους παίκτες του, μίλησε για την προσήλωση στο στόχο από τους παίκτες του, αλλά και την ηρεμία που υπήρξε μετά την αποχώρηση προς στα αποδυτήρια, στο ημίχρονο της αναμέτρησης.

«Το χρυσό έχει… άλλη γεύση. Η προσπάθεια είχε το τέλος που θέλαμε. Κάναμε μεγάλο άθλο. Είχαμε άγχος, προσμονή για τον τίτλο. Έπρεπε να ηρεμήσουμε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο», είπε για να δεχθεί… το νερό από τους παίκτες του, με τους Παντελή Σκορδά και Γιάννη Μιχαλούτσο να παίρνουν το λόγο: «Ήταν η καλύτερη ανταμοιβή. Θα υπάρξει συνέχεια», είπε ο πρώτος και ο δεύτερος πρόσθεσε ως εξής: «Το σερί νικών μάς οδήγησε εδώ».

Στη συνέχεια, ο Βασίλης Χρηστίδης ανέφερε πως «οι στιγμές είναι απίστευτες», για να ολοκληρώσει ο βοηθός του κόουτς Παπαθεοδώρου, Γιώργος Λιμνιάτης: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Εμείς διαχειριζόμαστε μια ομάδα, ευχαριστούμε τους προπονητές των παιδιών στις ομάδες τους».