Σε αποθέωση του κόσμου που βρέθηκε στο κλειστό «Δύο Αοράκια», προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα της Εθνικής Εφήβων με τη Σερβία, προέβη ο Βασίλης Μουράτος. Ο διεθνής γκαρντ, αναφέρθηκε παράλληλα στη σημασία που έχει η νίκη επί των «Πλάβι» για τη συνέχεια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, στους στόχους της ομάδας, καθώς και στην Τυνησία που είναι η πρώτη αντίπαλός της στα νοκ-άουτ.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στον Sport 24 Radio 103.3:

«Ήταν το δυσκολότερο παιχνίδι των ομίλων και ήταν πολύ σημαντικό και για αυτή τη φάση και για τη συνέχεια. Η νίκη αυτή μας δίνει ψυχολογία για να προχωρήσουμε πιο δυνατά. Ο κόσμος ήταν ο εκτός παίκτης μας και μας βοήθησε να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την παρουσία του κόσμου, τόσο στο παιχνίδι με τη Σερβία όσο και στα προηγούμενα. Επιθυμούμε να είναι το γήπεδο γεμάτο, για να παίρνουμε ώθηση. Έτσι θα συνεχίζουμε με νίκες και θα φθάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

«Η Τυνησία είναι μια ομάδα που δεν έχουμε αντιμετωπίσει ξανά. Πρέπει να αφήσουμε πίσω τη νίκη επί της Σερβίας και τα πανηγύρια και να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για τον επερχόμενο αγώνα. Θα τα δώσουμε όλα για το καλύτερο».

«Εμείς κοιτάμε αγώνα με τον αγώνα. Είμαστε προσηλωμένοι σε αυτό που κάνουμε, στην αυριανή ημέρα και τίποτα παραπάνω. Μόνο έτσι θα δίνουμε σε κάθε παιχνίδι το 100%, χωρίς, δηλαδή, μακρινούς στόχους. Με αυτή την τακτική θα φθάσουμε ψηλά».