Για επιτυχία κάνει λόγο, όπως άπαντες στην Εθνική Εφήβων για την πορεία της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Ηρακλείου, ο Βασίλης Τολιόπουλος. Ο διεθνής γκαρντ, προέβη σε αποθέωση του κόσμου για τη στήριξή του στο σύνολο του Ηλία Παπαθεοδώρου, ενώ έδωσε το δικό του «σύνθημα» για το μέλλον που προδιαγράφεται για τον ίδιο και του συναθλητές του.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Σίγουρα πετύχαμε τους στόχους μας. Πήγαμε στην τετράδα του κόσμου. Το αξίζαμε πιστεύω. Έπαιξε ρόλο και η κούραση με τους Αμερικάνους. Συνεχίζουμε όμως έτσι είναι η ζωή».

«Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο. Ήταν απίστευτος αυτές τις δέκα μέρες του τουρνουά. Ελπίζω να ξαναγίνει κι άλλη διοργάνωση εδώ και να είναι ο ίδιος κόσμος και πάλι και να υποστηρίξει την εθνική ομάδα, όποια κι αν είναι αυτή».

«Κρατάω τις καλές στιγμές που ζήσαμε όλοι μαζί, την παρέα που κάναμε στο ξενοδοχείο, ο κόσμος που ήταν απίστευτα καλός μαζί μας και όλα αυτά τα ωραία πράγματα που ζήσαμε. Φυσικά και η ζωή συνεχίζεται. Άλλα παιδιά θα πάνε στους Νέους, άλλοι έχουν το Ευρωπαϊκό στον Βόλο. Είμαστε 18-19 χρονών και έχουμε πολύ μέλλον μπροστά μας. Η ζωή συνεχίζεται».