Ρεπό περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα (Δευτέρα 29/6) του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος U19 στο Ηράκλειο της Κρήτης, με την Εθνική μας ομάδα να ετοιμάζεται για την απογευματινή της προπόνηση, στην προετοιμασία για το αυριανό (30/6) της παιχνίδι με την Σερβία, που θα κρίνει την πρωτιά του ομίλου της.

Αποστολή Ηράκλειο: Θωμάς Κυρίτσης

Ωστόσο, οι εντυπώσεις από τις πρώτες δυο ημέρες είναι απόλυτα θετικές. Ο κόσμος του Ηρακλείου, αλλά και του νησιού έχει αγκαλιάσει την διοργάνωση και τα παιδιά του Ηλία Παπαθεοδώρου, παρότι η διοργάνωση συμπίπτει με τις δραματικές εξελίξεις για την πατρίδα μας, μετά το δημοψήφισμα που πρότεινε για την προσεχή Κυριακή (5/7) ο πρωθυπουργός μας, Αλέξης Τσίπρας.

Ο κόσμος παρά του «μούδιασμα» του για τις πολιτικές εξελίξεις, βρίσκεται κοντά στην ομάδα και στηρίζει τους παίκτες, ενώ χειροκροτεί και όλους τους αντιπάλους, δείχνοντας σε όλους την περίφημη Κρητική φιλοξενία. Επίσης, εξαιρετική είναι η διοργάνωση από πλευράς της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, καθώς όλες οι λεπτομέρειες είναι ρυθμισμένες και τα πάντα λειτουργούν στην εντέλεια, σε ένα γήπεδο όπως είναι τα «Δυο Αοράκια»…το οποίο αποτελεί κόσμημα για το μπάσκετ της πατρίδας μας αλλά και της Κρήτης.

stamatis-ipografei-autografo-me koritsaki