Σαν έτοιμος από καιρό ήρθε και έδεσε στην Εθνική Εφήβων ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος έχει γίνει για τα καλά μέλος της «γαλανόλευκης», και με την ποιότητα του προσφέρει πολλές λύσεις στην ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου, έχοντας σε δυο παιχνίδια 10 πόντους και 4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Ο ίδιος μίλησε στο basketblog.gr τονίζοντας ότι διασκεδάζει την εμπειρία του στην Ελλάδα, και πως στόχος είναι ένα μετάλλιο:

Αποστολή Ηράκλειο: Θωμάς Κυρίτσης

Πως είδες τα πρώτα παιχνίδια με την Εθνική, και πως ήταν η πρώτη σου εμπειρία : «Όλα είναι εξαιρετικά, είναι μια σπουδαία εμπειρία για μένα, διασκεδάζω την όλη διαδικασία, και ήταν σπουδαία και τα δυο πρώτα παιχνίδια και για εμένα προσωπικά, αλλά και για την ομάδα μας, και ήταν θετικό που φτάσαμε σε δυο διαδοχικές νίκες». 

Για το σημερινό παιχνίδι με την Σερβία ανέφερε: «Παίξαμε δυο φιλικά παιχνίδια εναντίον τους, και θεωρώ ότι θα είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για να τους αντιμετωπίσουμε. Σίγουρα θα είναι ένα σπουδαίο και μεγάλο παιχνίδι στο οποίο θέλουμε να φτάσουμε στη νίκη».

Για τις διαφορές ανάμεσα σε Ευρώπη και Η.Π.Α είπε: « Η αλήθεια είναι ότι τα πάντα είναι διαφορετικά, αλλά συνηθίζω μέρα με την ημέρα. Έχω εδώ σχεδόν δυο εβδομάδες και έχω αρχίζει να προσαρμόζομαι στον τρόπο παιχνιδιού, στους συμπαίκτες μου, στις απαιτήσεις του προπονητή μας, και νομίζω ότι όλα θα πάνε κατ’ ευχήν».

Για τους στόχους της Εθνικής: «Πρέπει να δίνουμε τα πάντα, όλο μας το είναι σε κάθε παιχνίδι, να κερδίζουμε κάθε αντίπαλο με την σειρά, και σίγουρα μπορούμε να φτάσουμε και σε ένα μετάλλιο». 

Για τον κόσμο: «Ευχαριστιόμαστε την υποστήριξη του κόσμου, και τους ευχαριστούμε τα μέγιστα, έρχεται αρκετός κόσμος στο γήπεδο, τους χρειαζόμαστε για να κερδίζουμε. Τους καλούμε όλους στο γήπεδο, και να είναι σίγουροι ότι θα τους ικανοποιήσουμε».