Για τις δυσκολίες του αποψινού (13/8 – 19:00) εξαιρετικά κομβικού παιχνιδιού της Εθνικής ομάδας των Νεανίδων με το αντίστοιχο συγκρότημα της Βοσνίας μίλησε ο βοηθός του κόουτς Κεραμιδά, ο Δημήτρης Φωτόπουλος, ο οποίος τόνισε πως οι αντίπαλοί μας είναι μεν σε χειρότερη κατάσταση από ό,τι εμείς αλλά δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να τους υποτιμήσουμε. 

 

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Είναι ένα εξαιρετικά κρίσιμο παιχνίδι για εμάς, καθώς πρόκειται για ένα από τα δύο βήματα που χρειαζόμαστε για να εξασφαλίσουμε τον στόχο μας. Πρέπει να δείξουμε συγκέντρωση από την αρχή και να μην πιστέψουμε ότι το παιχνίδι είναι εύκολο προκειμένου έτσι να υλοποιήσουμε τον πρώτο από τους δύο στόχους και να μπορέσουμε την Κυριακή να εξασφαλίσουμε την παραμονή.

Η Βοσνία Ερζεγοβίνη δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού και αυτό μας προβληματίζει ιδιαίτερα. Δεν έχει δηλαδή κάποιες σταθερές στο παιχνίδι της. Η αντίπαλός μας δεν έχει κάνει νίκη στη διοργάνωση, φαίνεται ότι είναι η πιο αδύναμη ομάδα, όμως αυτό δεν πρέπει να μας ξεγελάσει και να μας παρασύρει. Δεν πρέπει οι παίκτριες μας να πιστέψουν ότι το παιχνίδι είναι εύκολο».