Κατά την αναχώρηση της Εθνικής μας ομάδας για το Άμπου Ντάμπι το πρωί της Τρίτης (15/8), ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης τόνισε πως οι παρόντες θα παίξουν και για τους απόντες στο επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023.

 

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Έχουμε δουλέψει σκληρά από την αρχή της προετοιμασίας και πάμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο για το καλύτερο δυνατό. Σκοπός είναι να γίνουμε ένα σύνολο που θα παλεύει σε κάθε ματς, ξεκινώντας από την άμυνα και παίζοντας με μεγάλη ενέργεια. Στην επίθεση δεν έχουμε το πολύ μεγάλο ατομικό ταλέντο αλλά σαν σύνολο μπορούμε να πετύχουμε αρκετά πράγματα. Θα πρέπει όλοι να δίνουμε το 100% για να πετύχουμε ό,τι μπορούμε».

Ερωτηθείς κι αυτός για την απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο απάντησε: «Ξέρουμε ότι δεν μπορεί να είναι μαζί μας και η κουβέντα τελειώνει εδώ. Έχουμε αναλωθεί πολύ σε αυτή την κουβέντα. Πιστέψτε με, επειδή έχω και προσωπική σχέση μαζί του, ήθελε πραγματικά να είναι εδώ. Δυστυχώς όμως στον αθλητισμό κάποιους τραυματισμούς δεν μπορείς να τους αποφύγεις. Ο Γιάννης πρέπει να συνεχίσει την αποθεραπεία του. Πιστέψτε με, αν ήταν στο 70-80% θα ερχόταν. Όμως πάνω από όλα είναι η υγεία. Του εύχομαι να γίνει γρήγορα καλά. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε και για τους απόντες».