Σε περίοδο προετοιμασίας βρίσκονται ον μικρές Εθνικές Ομάδες ενόψει των Ευρωμπάσκετ που θα διεξαχθούν τις προσεχείς ημέρες. Συγκεκριμένα το σύνολο του Μάκη Γιατρά αυτήν την περίοδο βρίσκεται στην Τουρκία, όπου και θα δώσει την τελευταία σειρά αγώνων προετοιμασίας. 

Στο πρώτο φιλικό επί τουρκικού εδάφους η το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν καταιγιστικό και πήρε με μεγάλη ευκολία την νίκη απέναντι στην Ολλανδία (104-78). Σήμερα η ελληνική ομάδα θα τεθεί αντιμέτωπη για τρίτη φορά με την Γεωργία, που είχε νικήσει με περισσή άνεση στα πρώτα δύο φιλικά που έλαβαν στο αρχικό στάδιο προετοιμασίας στην Πάτρα.

Aπό την άλλη οι παίκτες του Ηλία Καντζούρη ήταν λίγο μουδιασμένοι στην επίθεση, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την ήττα από την Τουρκία και μάλιστα με αρκετά μεγάλη διαφορά (57-74). Βέβαια τα παιχνίδια της Εθνικής Εφήβων συνεχίζονται, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να έρχεται ξανά αντιμέτωπο με τους Τούρκους. Στόχος της επίσημης Αγαπημένης είναι να παρουσιαστεί πολύ πιο ανταγωνιστική και να δείξει το πολύ ταλέντο που διαθέτει.

Ελλάδα -Γεωργία 16:30

Ελλάδα – Τουρκία 18:00