Πολύ χαρούμενος με την κλήση και την παρουσία του με το συγκρότημα της Εθνικής μας ομάδας στον αγώνα με την Λετονία για την 6η και τελευταία αγωνιστική της προκριματικής Φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 εμφανίστηκε μετά το πέρας του παιχνιδιού ο Γιώργος Τανούλης. 

 

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Το πρώτο παιχνίδι με την Εθνική Ανδρών σημαίνει πολλά για μένα. Είμαι πολύ χαρούμενος, ευχαριστώ τον κόουτς Μανωλόπουλο γιατί μπορεί να μην έχω πολύ χρόνο στην ομάδα μου, αλλά εκείνος με πίστεψε και με κάλεσε. Ελπίζω να τον δικαίωσα.

Δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, αλλά αυτή η ομάδα έχει μέλλον. Καθόμουν σε αναμμένα κάρβουνα να παίξω, με βοήθησε ψυχολογικά και το τρίποντο που πέτυχα στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Είμαστε μια εβδομάδα μαζί, μας έλειψαν οι αυτοματισμοί, αλλά είχαμε θέληση και παρότι βρεθήκαμε πολλές φορές πίσω με διαφορά, παλέψαμε ως το τέλος.

Το όνειρό μου είναι κάποια στιγμή στην καριέρα μου να πάω σε μια μεγάλη διοργάνωση με την Εθνική ομάδα. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να γυρίσω στην Πάτρα για να συνεχίσω τη δουλειά και να γίνω καλύτερος. Πολλοί δεν πιστεύουν σε αυτή τη γενιά, λένε πως δεν υπάρχουν νέοι παίκτες, αλλά εγώ πιστεύω πως με τον τσαμπουκά και με τη δουλειά μας μπορούμε να τους διαψεύσουμε.

Κάναμε δύο καλές εμφανίσεις και πιστεύω σε αυτή τη γενιά».