Η Νίκη Αμαρουσίου θα έχει στο ρόστερ της και στη νέα σεζόν ένα από τα… παιδιά της ομάδας. Η διοίκηση του συλλόγου τα βρήκε με Γιάννη Τσέκενη και ο παίκτης υπέγραψε νέο συμβόλαιο και θα παραμείνει στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νίκης Αμαρουσίου για την ανανέωση του συμβολαίου του Γιάννη Τσέκενη και οι πρώτες δηλώσεις του παίκτη μετά την συμφωνία:

“Η Νίκη Αμαρουσίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της για ακόμη ένα χρόνο με τον Γιάννη Τσέκενη, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ.

Η διοίκηση της Νίκης Αμαρουσίου σε συνεργασία με το προπονητικό τιμ υλοποιούν μεθοδικά τον μεταγραφικό σχεδιασμό με στόχο τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου που θα διεκδικήσει την καλύτερη δυνατή πορεία τη σεζόν 2018-19.

Προς αυτή την κατεύθυνση, λοιπόν, προχώρησε στην ανανέωση ενός εκ των παλαιότερων παικτών του τμήματος, ο οποίος θα τεθεί στη διάθεση του κόουτς Κώστα Οικονομάκη μαζί με τους παλαιούς και νέους συμπαίκτες του.

«Έπειτα από τον υποβιβασμό, το βλέπουμε… εγωιστικά με στόχο να επαναφέρουμε την ομάδα στις Εθνικές κατηγορίες. Το βλέπουμε σαν υποχρέωση προς τον σύλλογο, γιατί τον αγαπάμε και θέλουμε να επιστρέψει ψηλά. Υπάρχουν ικανότατοι παίκτες και μαζί με τον κόουτς μπορούμε να πετύχουμε στους στόχους μας… Προσωπικά, σαν παιδί της ομάδας, θέλω να βοηθήσω στον μέγιστο βαθμό που μπορώ. Το ίδιο ισχύει και με τους συμπαίκτες μου, θα βγάλουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο» ανέφερε ο Γιάννης Τσέκενης ενόψει της νέας σεζόν στο nikiamarousiou.gr”.