Την ομάδα του Ερμή Αργυρούπολης στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΝΑ θα ενισχύσει ο πολύπειρος αθλητής Θάνος Στραγανιώτης τη νέα αγωνιστική χρονιά. 

Με υψηλούς στόχους φαίνεται πως θα κινηθεί η ομάδα του Ερμή τη νέα χρονιά με “φόντο” τις εθνικές κατηγορίες τα επόμενα έτη με βάση την προσθήκη και του Στραγανιώτη. Ο έμπειρος αθλητής στο παρελθόν είχε διακριθεί με τις εξής ομάδες: Κρόνος Αγίου Δημητρίου, Πανελευσινιακός, Πανερυθραϊκός.

Δείτε την ανακοίνωση του Ερμή Αργυρούπολης:

“Σπουδαία μεταγραφική επιτυχία του Α.Ο ΕΡΜΗ
με την απόκτηση του Θάνου Στραγανιωτη, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Α’ ΕΣΚΑΝΑ.

Αν μη τι άλλο, ο ΕΡΜΗΣ με την απόκτηση του, ενισχύεται σε σημαντικό βαθμό και θέλει να δημιουργήσει ένα ισχυρό σύνολο, ικανό να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο τη νέα χρονιά και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Φυσικά, οι μετεγγραφές για τους κιτρινομαυρους θα συνεχιστούν.

Ο Θάνος Στραγανιωτης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς το βιογραφικό του και η καριέρα του μιλούν από μόνα τους…

Η εμπειρία του από τις Εθνικές κατηγορίες κρίνεται πολύ σημαντική για την επίτευξη των στόχων του σωματείου μας.

Καλωσορίζουμε τον Θάνο στην οικογένεια της ομάδας μας και του ευχόμαστε μια αγωνιστική χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες.

Ένα μικρό βιογραφικό του Θάνου Στραγανιωτη

2 πρωτάθληματα εσκανα 4 κυπελλλα εσκανα (MVP τελικού 2018)
2 πρωταθλήματα Γ εθνική με Κρόνο
1 πρωτάθλημα Β εθνική με Ελευσίνα
2 χρόνια Α2 Ερυθραία
Πρώτος σε όλες τις κατηγορίες στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου 15 χρόνια αρχηγός επίσης
2 θέση πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων 2000
Πρωτάθλημα εφήβων εσκανα 2000″.

Δείτε την εν λόγω δημοσίευση του συλλόγου: