Με επίσημες ανακοινώσεις το Πικέρμι ανακοίνωσε την παραμονή των Μελά, Υφαντή και Κουτσώνα στην ομάδα. Το Πικέρμι, μετά την ανάθεση της τεχνικής ηγεσίας του στον Κυριάκο Πουλίδη, προσπαθεί να σχεδιάσει το ρόστερ του για την επόμενη σεζόν.

Στις επίσημες τοποθετήσεις η ομάδα ευχήθηκε στους τρεις αθλητές υγεία και πολλές επιτυχίες.

Αναλυτικά :

«Ο ΑΟ Πικερμίου με μεγάλη χαρά ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας με τον αρχηγό της ανδρικής ομάδας μπάσκετ Μελά Γεώργιο για ακόμη μια χρονιά. Ο χαρισματικός σουτέρ και σκόρερ με εμπειρία χρόνων στην Α1 και σε εθνικές κατηγορίες, θα συνεχίσει και φέτος να βομβαρδίζει τα αντίπαλα καλάθια, υπό τις οδηγίες του coach Πουλίδη.

Γιώργο σου ευχόμαστε υγεία και πολλά τρίποντα!!!

Ο ΑΟ Πικερμίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνέχειά της συνεργασίας του με τον παίκτη του ανδρικού τμήματος Υφαντή Θοδωρή για την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν.

Ο Θοδωρής με την μαχητικότητα, το πάθος αλλά και με τον χαρακτήρα του έχει κερδίσει όλα τα μέλη του ΑΟΠ, εντός και εκτός παρκέ, οπότε η συνέχιση της συνεργασίας ήταν φυσικό επακόλουθο.

Θοδωρή σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!!!

Ο ΑΟ Πικερμίου ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας με τον playmaker του ανδρικού τμήματος Κουτσώνα Σάκη για την επόμενη αθλητική σεζόν.

Ο Σάκης θα συνεχίσει κα φέτος να οργανώνει με μοναδικό τρόπο την ομάδα μας

Σάκη σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».