Ένας από τους πιο σημαντικούς προπονητές του τμήματος μπάσκετ του Απόλλωνα Σμύρνης, ο Χρήστος Ασημακόπουλος, όπως σας είχαμε ενημερώσει σχετικά δεν θα συνεχίσει στην ομάδα.

 Έτσι, ο Απόλλων Σμύρνης με μία συγκινητική ανάρτηση ανακοίνωσε κι επίσημα ότι ο Χρήστος Ασημακόπουλος δεν θα συνεχίσει στην ομάδα μετά από 16 χρόνια κοινής πορείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ιστορικού συλλόγου:

«Ευχαριστούμε για όλα, Χρήστο! Εις το επανιδείν!

1991-1993… 2005-2019… Δεκαέξι φανταστικά χρόνια κοινής πορείας του Απόλλωνα Σμύρνης με τον “δικό” μας Χρήστο Ασημακόπουλο! Συνοδοιπόροι δεκαέξι αλησμόνητες σεζόν, που θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη όλων μας και “ανεξίτηλες” στην ιστορία της “Ελαφράς Ταξιαρχίας”!

Το Τμήμα Μπάσκετ του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης αισθάνεται την ανάγκη και την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμότατα τον Χρήστο Ασημακόπουλο για όλα όσα πρόσφερε από την πρώτη στιγμή που πέρασε το κατώφλι της Ριζούπολης, μέχρι και σήμερα, για όλα αυτά τα δεκαέξι χρόνια συμπόρευσης, για όλες τις στιγμές που ζήσαμε μαζί, για την ανεκτίμητη προσφορά του, ώστε ο μπασκετικός Απόλλωνας να μεγαλώσει σε όλα τα επίπεδα, αλλά κυρίως για το γεγονός ότι από τα χέρια του οι αθλητές μας βγήκαν ΣΩΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Και είμαστε σίγουροι ότι οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν πολύ σύντομα…

Χρήστο, δεν λέμε αντίο, αλλά, εις το επανιδείν…!».