Όπως ανακοίνωσε η ίδια η ομάδα πριν από λίγες στιγμές, ο ΓΑΟ Κουκουβάουνων δε θα συμμετάσχει στην προκήρυξη της ΕΣΚΑ -που θα λάβει χώρα τον προσεχή Ιούλιο- καθώς, όπως ανέφερε, «δε θέλει να βάλει σε κίνδυνο την υγεία και τους στόχους των αθλητών της, που δίνουν φέτος Πανελλήνιες εξετάσεις».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Γ.Α.Ο.ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ
ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΦΗΒΩΝ

Με ομόφωνη απόφαση του Δ/Σ το εφηβικό μας που αγωνίζεται στην Α κατηγορία έφηβων δεν θα συμμετέχει στην τροποποιητική προκήρυξη του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ το μηνά Ιούλιο.
Οι λόγοι που μας οδήγησαν σε αυτή την απόφαση είναι πως οι αθλητές μας γεννημένοι το 2003 συμμετέχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις με στόχο την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση , και ότι οι αθλητές μας είναι εκτός προπονήσεων & αγώνων 7 μήνες και δεν διαπραγματευόμαστε την υγεία τους αφού η μετάβαση τους στην αγωνιστική δράση πρέπει να γίνει με ασφάλεια & χωρίς κίνδυνο τραυματισμών .
Προτείναμε στην ΕΣΚΑ στο πρωτάθλημα έφηβων 2021-2022 να αγωνίζονται 3 ηλικιακές χρονιές ώστε η χρόνια που δίνει εισαγωγικές εξετάσεις να μπορεί χωρις πίεση να συμμετέχει στα πρωταθλήματα εφήβων .

Το Δ/Σ του Γ.Α.Ο.Κ».

 

 

Tags:
ΓΑΟΚ