Ο ΟΚΑ Μεσογείων προχωράει ακάθεκτος στον μεταγραφικό του σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν στην Α’ ΕΣΚΑ. Το πρώτο κομμάτι του σχεδιασμού περιελάμβανε την παραμονή όλων των σημαντικών παικτών της ομάδας. Το πλάνο αυτό δείχνει να έκλεισε, καθώς ο σύλλογος κράτησε στις τάξεις του όλους τους σημαντικούς παίκτες του περσινού ρόστερ. Παράλληλα με αυτό η ομάδα προχωρούσε και στο κομμάτι της μεταγραφικής ενίσχυσης. Τα Μεσόγεια είχαν ήδη κλείσει τον 22χρονο (2μ.) πάουερ φόργουορντ, Σουλιώτη, αλλά δεν έμειναν εκεί. Εκαναν άλλες δυο σημαντικές μεταγραφές. Ο σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκου Πανταζή και του Βαγγέλη Σιδέρη. Ο Πανταζής (22χρ., 1.97μ., γκαρντ) ξεκίνησε την καριέρα του από τον Φιλαθλητικό (έπαιξε με την ομάδα στη Β’ Εθνική), μετακόμισε στην συνέχεια στην Αγία Παρασκευή (Β’ Εθνική) και πέρσι έπαιζε στην Α’  ΕΣΚΑ με τον Ποσειδώνα Νέου Ψυχικού.

Ο Βαγγέλης Σιδέρης (22χρ., 1.96μ., φόργουορντ) ξεκίνησε από τον ΑΟ Κερατέας και στην συνέχεια μετακόμισε στη Νίκη Αμαρουσίου (έπαιξε στην Β’ και στην Γ Εθνική με την ομάδα, ενώ ήταν στέλεχος και της ομάδας των Εφήβων).

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Μεσογείων για τις μεταγραφές των Νίκου Πανταζή και Βαγγέλη ΙΣιδέρη:

“Μετά την διατήρηση σχεδόν του συνόλου των αθλητών μας και την σημαντική προσθήκη του  Σουλιώτη (22. 2.00μ. p.forward), δύο ακόμα εξαιρετικοί νεαροί προστίθενται  στο δυναμικό του συλλόγου μας.

Πανταζής Νίκος 22 1.97 guard

Ολυμπιάδα Παπάγου,

2014 – 2016  Φιλαθλητικός (Β’ εθνική),

2016 – 2017 ΚΑΠ  (Β΄εθνική)

2017 – 2018 Ποσειδώνας Νέου Ψυχικού (Α’ΕΣΚΑ)

Σιδέρης Βαγγέλης 22 1.96 s.forward

Γ.Σ. Κερατέας,

2016 – 2018 Νίκη Αμαρουσίου (Β’ , Γ’ εθνική & U21)”.