Μετά από μια αρκετά απογοητευτική χρονιά στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ο Τήρωνας ξεκίνησε από νωρίς το μεταγραφικό του σχεδιασμό εν όψει της επιστροφής του στα παρκέ της Α’ ΕΣΚΑΝΑ από την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Συγκεκριμένα, η ομάδα των Αγίων Θεοδώρων, που μέτρησε μόλις μια νίκη σε σύνολο 19 αγώνων στο περσινό πρωτάθλημα στην τέταρτη τη τάξει λίγκα της χώρας, ανανέωσε την κοινή του πορεία με τους Γιώργο Δανίκα, Φάνη Τσαντύλα και Δικαίο Βασιλόπουλο, ενώ την ίδια στιγμή κατέφθασε από τον Ιωνικό Ν. Φ. ο Oleg Chersak.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Ο Α.Σ. Τήρων Αγίων Θεοδώρων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον δυναμικό του ψηλό Γιώργο Δανίκα (Center | 28 ετών, 2.04), ο οποίος θα αποτελέσει για τρίτη συνεχόμενη σεζόν σημαντικό γρανάζι κάτω από τα καλάθια για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Τη προηγούμενη σεζόν ο “Dani” αποτέλεσε σημείο αναφοράς για την ομάδα μας έχοντας 13,5 πόντους μέσο όρο στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί σε:

▪️Ποσειδώνα Λουτρακίου (Γ’ Εθνική)
▪️Ελευθερούπολη Καβάλας (Γ’ Εθνική | άνοδος)
▪️Αγία Βαρβάρα Καβάλας (Γ’ Εθνική)
▪️Κ.Α.Ο. Κορίνθου (Γ’Εθνική | άνοδος)».

«Ο Α.Σ. Τήρων Αγίων Θεοδώρων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Oleg Chersak (SF/PF | 23 ετών, 1.98), ο οποίος θα αποτελέσει μία πολύ σημαντική λύση για την ομάδα μας στις θέσεις των forward.

Τη προηγούμενη σεζόν ο Ουκρανός forward είχε αξιοπρόσεκτη παρουσία στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ με τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας υπό τις οδηγίες του προπονητή μας Τάκη Καλαντζή, ο οποίος γνωρίζοντας τις δυνατότητες του θέλησε να τον έχει και φέτος στο οπλοστάσιο του.

Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί σε:

▪️Νικηφορος Αγίας Βαρβαρας
▪️Προμηθέας Πατρών (U15 – U18)
▪️Περιστέρι (U18)
▪️Διαγόρας Δρυοπιδέων (Β’ Εθνική)
▪️Άμιλλα Περιστερίου (Β’ΕΣΚΑ)
▪️Ιωνικός Ν.Φ. (Α’ ΕΣΚΑ)».

«Ο Α.Σ. Τήρων Αγίων Θεοδώρων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με ένα δικό του παιδί, τον βενιαμίν της αντρικής ομάδας Φάνη Τσαντύλα (PG | 17 ετών, 1.75), ο οποίος θα αποτελέσει ένα ισχυρό όπλο στη φαρέτρα του Τάκη Καλαντζή για τη σεζόν 2022-23.

Τη προηγούμενη σεζόν ο αριστερόχειρας playmaker ήταν από τις αποκαλύψεις του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής (9.1 πόντους μέσο όρο) γεγονός που έκανε αρκετές ομάδες να ενδιαφερθούν για τη περίπτωση του, ωστόσο εκείνος επέλεξε να συνεχίσει στην ομάδα μας.

Η ομάδα μας έχει ακλόνητη πίστη στις δυνατότητες του, άλλωστε αποτελεί πρότυπο νοοτροπίας για κάθε αθλητή που αγωνίζεται στις ακαδημίες μας, και θεωρεί πως με σταθερά βήματα και γεμάτες σεζόν θα καταφέρει να βρεθεί εκεί που στοχεύει, στις μεγάλες Εθνικές Κατηγορίες.

Στο παρελθόν έχει παίξει με τα χρώματα του Ολυμπιακού με τον οποίον κατέκτησε το Πρωτάθλημα Παίδων της ΕΣΚΑΝΑ και την 3η θέση στο 48ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων».

«Ο Α.Σ. Τήρων Αγίων Θεοδώρων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δικαίο Βασιλόπουλο (PF | 42 ετών, 1.98), ο οποίος θα βοηθήσει με την πολύτιμη εμπειρία του για τρίτη συνεχόμενη σεζόν την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της.

Ο εμβληματικός forward της ομάδας μας, ο οποίος χαρακτηρίζεται από τον σεβασμό και το ήθος του, έχει φάει με το κουτάλι τις Εθνικές Κατηγορίες έχοντας παραστάσεις στο υψηλότερο επίπεδο.
Τη προηγούμενη σεζόν είχε 4.3 πόντους μέσο όρο με 9 τρίποντα στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής».