Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Απόλλωνα Σμύρνης συνεχίζεται. Αυτή την φορά, όμως, περιελάμβανε… εσωτερικές κινήσεις. Ο Απόλλωνας κράτησε στο ρόστερ του και στη νέα σεζόν δυο παίκτες που είχαν δείξει ότι αποτελούν σημαντικά γρανάζια της ομάδας. Ετσι η διοίκηση ανακοίνωσε ότι ανανεώθηκαν τα συμβόλαια των Γιάννη Οικονομάκη και Ζαχαρία Λαμπράκη. Από την άλλη η πρώτη ομάδα του συλλόγου μπολιάστηκε και με… δικό της νέο αίμα από την ομάδα των Εφήβων. Ο σύλλογος ανακοίνωσε ότι δυο από τα μεγάλα ταλέντα του εφηβικού τμήματος του συλλόγου, οι Γιώργος Καραγιάννης και Σταύρος Δαουτάκος… προβιβάζονται πλέον στην ανδρική ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης:
“Ανανέωσαν Οικονομάκης και Λαμπράκης, “προβιβάζονται” Καραγιάννης και Δαουτάκος.

Το Τμήμα Μπάσκετ του Γ.Σ. “Απόλλων Σμύρνης” ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους Γιάννη Οικονομάκη και Ζαχαρία Λαμπράκη, οι οποίοι θα φορούν για ακόμη μία σεζόν τη φανέλα της ομάδας μας.

Η συνεισφορά τους την περσινή χρονιά, παρά τη μη επίτευξη του στόχου μας, εκτιμήθηκε από τον κόουτς Ασημακόπουλο και έτσι η κοινή επιθυμία να συνεχίσουμε μαζί και την προσεχή αγωνιστική περίοδο έγινε πράξη.

“Προβιβασμός” για τους Εφήβους Καραγιάννη και Δαουτάκο.
Εκτός των ανανεώσεων, στην ανδρική ομάδα θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν και δύο αθλητές από το Εφηβικό τμήμα του Απόλλωνα Σμύρνης, οι Γιώργος Καραγιάννης και Σταύρος Δαουτάκος, στο πλαίσιο της ανάδειξης και προώθησης δικών μας παιδιών, από τις Ακαδημίες του Συλλόγου.

Καραγιάννης και Δαουτάκος με την εικόνα τους κέρδισαν την εμπιστοσύνη του Χρήστου Ασημακόπουλου και πήραν την ευκαιρία να αγωνιστούν με την ανδρική μας ομάδα στο προσεχές πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ”.