Το πρόβλημα στον αγωνιστικό χώρο του κλειστού του Ρουφ όχι μόνο διατηρείται μετά την αλλαγή του έτους, αλλά έχει γίνει ακόμα χειρότερο, καθώς σύμφωνα με το Κουκάκι έχουν δημιουργηθεί ακόμα και τρύπες στο δάπεδο μετά την αποκόλληση κάποιων ξύλινων τμημάτων!

Το συνεχιζόμενο πρόβλημα στο κλειστό του Ρουφ έχει ως αποτέλεσμα το Κουκάκι να “μετακομίζει” πλέον σταθερά στο Μετς και να δίνει εκεί όλους τους εντός έδρας αγώνες του, συμπεριλαμβανομένου και αυτού, με τον οποίον θα ανοίξει η αυλαία για το 2022 στην Α’ ΕΣΚΑ.

Το Κουκάκι θα αντιμετωπίσει την Τρίτη (18/1, 22:00) τον Αθηναϊκό σε εξ αναβολής ματς για την 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κουκακίου:

«Μετά από ενημέρωση από την ΕΣΚΑ, η ομάδα μας ορίστηκε να παίξει μια εκ των 4 εξ αναβολής υποχρεώσεων της αυτή την ΤΡΙΤΗ 18/01 στις 22.00 στο ΜΕΤΣ με αντίπαλο τον Αθηναϊκό. Η προετοιμασία συνεχίζεται στο γήπεδο του Ρουφ το οποίο πλέον θα χρησιμοποιείται μόνο για προπονήσεις και μέχρι τέλους της σεζον καλούμαστε να παίζουμε τα εντός έδρας παιχνίδια μας τυπικά εκτός κυρίως στο γήπεδο του Μετς εκτός εξαιρετικού απροόπτου.

Παίχτες και προπονητές είναι συνειδητοποιημενοι πια πως το πρόβλημα του Ρουφ δεν πρόκειται να λυθεί εντός του τρέχοντος έτους (το μισό γήπεδο παραμένει σε άθλια κατάσταση και αισίως έχουν ξεκολλήσει και κομμάτια ξύλου από το δάπεδο έχοντας δημιουργηθεί ΤΡΥΠΕΣ !!!!!!!!!!!!) οπότε επίκεντρωνονται μόνο στα επερχόμενα παιχνίδια.

Αξίζουν συγχαρητήρια μόνο και μόνο για αυτό!!! Συν την εξαιρετική πορεία ως τώρα με 6-2 ρεκόρ με τις 2 ήττες να είναι 2 πόντους και 1 αντίστοιχα!!!

Όσον αφορά στο επερχόμενο παιχνίδι της Τρίτης με τον Αθηναίκο ο κόουτς Μπρουσαλης έχει όλους τους παίχτες ετοιμοπολεμους και το παράδοξο είναι ότι μετά από 6 μέρες θα ακολουθήσει εκ νέου παιχνίδι με τον Αθηναίκο στον Βύρωνα λόγω της κεντρικής αναβολής των δύο αγωνιστικων για όλες της ομάδας λόγω της πανδημίας.

Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα μας μέτα το ματς με τον Αθηναίκο θα έχει 3 ακόμα εξ αναβολής υποχρεώσεις ( Άγιοι Ανάργυροι ΕΝΤΟΣ, Άρτεμις Αχαρνών ΕΚΤΟΣ, Ιωνικός Νφ ΕΝΤΟΣ).

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας στα επερχόμενα παιχνίδια!!!».