Αν και πέρασε σχεδόν ένας χρόνος από την ημέρα που πήρε την απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του έπειτα από 21 συναπτά έτη στην ομάδα, ο Γιώργος Χαχόλος επέστρεψε στην αγωνιστική δράση και τον αγαπημένο του ΕΣ Νέας Μάκρης, προκειμένου να βοηθήσει με την εμπειρία και την ικανότητά του τον σύλλογο να ξεφύγει γρήγορα από τα δεσμά της Γ’ ΕΣΚΑ, όπου υποβιβάστηκε φέτος από τη Β’.

Ταυτόχρονα, στη Νέα Μάκρη θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν και ο Αλέξης Κοντογιώργης, ο οποίος αγωνιζόταν επίσης στα τοπικά της Αθήνας μέχρι πρότινος.

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις:

«Την επιστροφή στην ενεργό δράση του μεγάλου μας αρχηγού Γιώργου Χαχόλου, ο οποίος στη νέα αρχή που κάνει η ομάδα μας, δήλωσε από την αρχή παρών και αναμένεται να πλαισιώσει το νεανικό σχήμα του coach Κονδύλη, με την εμπειρία και την οξυδέρκειά του».

«Την προσθήκη του αθλητή Αλέξη Κοντογιώργη. Ο Αλέξης (PG/SG), έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στις ομάδες Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας, Λυκόβρυση, Φοίβο Ολυμπιακού Χωριού και Γ.Σ. Άνοιξης. Η Νέα Μάκρη, είναι ο επόμενος σταθμός του Αλέξη, τον οποίο “κέρδισαν”, ο προπονητής και οι άνθρωποι του Συλλόγου. Αλέξη καλωσόρισες στην ομάδα μας!».