Η είδηση έσκασε σαν… βόμβα και θα κάνει πολλούς να… ανατριχιάσουν. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του basketblog, η Δάφνη επιστρέφει και μάλιστα με τις… ευλογίες του Κώστα Τζιβελέκα.

Μετά από αδράνεια τεσσάρων ετών και πέντε αγωνιστικών περιόδων, ο ιστορικός Α.Ο. Δάφνης αναμένεται να μπει και πάλι στον μπασκετικό χάρτη. Ο σύλλογος ήταν σε αδράνεια τον τελευταίο καιρό, καθώς η συγχώνευση με τον Αμύντα, δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ επί της ουσίας. Συγκεκριμένα, είχε γίνει ο “αρραβώνας” (είχε συμφωνηθεί όνομα, σήμα, έδρα κλπ), όμως ποτέ δεν έγινε ο “γάμος”, αφού δεν ολοκληρώθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες για την συνένωση των δύο σωματείων.

Η αγάπη και το μεράκι κάποιων παλιών παραγόντων των “κιτρινόμαυρων” αλλά και πιο νέων ανθρώπων που είχαν αγαπήσει τον Α.Ο. Δάφνης, τους έκανε να μαζευτούν και πάλι και να προχωρήσουν στην αναγέννηση μιας εκ των ιστορικότερων Αθηναϊκών ομάδων, που εκφράζουν μια περιοχή που ολοένα μεγαλώνει, με πολλούς και πιστούς οπαδούς στο παρελθόν. Η απόφαση για επιστροφή της Δάφνης πάρθηκε και έχει την πλήρη στήριξη του Κώστα Τζιβελέκα, του ανθρώπου που “μάτωσε” επί χρόνια για αυτήν και την έφτασε μέχρι τα… σαλόνια του Ελληνικού μπάσκετ, φέρνοντας παικταράδες όπως ο εικονιζόμενος Μπακ Τζόνσον.

Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένονται τις επόμενες ημέρες, μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες – συζητήσεις για την επάνοδο της Δάφνης στα πρωταθλήματα. Ασφαλώς και το νέο ξεκίνημα θα γίνει από την χαμηλότερη κατηγορία (Δ΄ ΕΣΚΑ), με έδρα το κλειστό “Μ. Μουρούτσος“.