Ο Ποσειδώνας Νέου Ψυχικού απέκλεισε στην Α’ Φάση της Α’ ΕΣΚΑ τον Γ.Σ. Αγίων Αναργύρων, αφού ήταν ο μεγάλος νικητής της σειράς με 2-1 νίκες και, μάλιστα, με break στο 3ο ματς, παίρνοντας την πρόκριση για τη Β’ Φάση της διοργάνωσης. Εκεί θα βρει απέναντί του τον Γ.Σ. Ηλιούπολης με μειονέκτημα έδρας, στοχεύοντας στην πρόκριση στον τελικό της Α’ ΕΣΚΑ.

 

Ο προπονητής του Ποσειδώνα, Θάνασης Θωμόπουλος, μίλησε στο ΕΟΚ WebRadio και σχολίασε τόσο τη σειρά με του Αγίους Αναργύρους, όσο και τη σειρά με την Ηλιούπολη, ενώ έκανε και μια αναφορά σε όλη τη φετινή σεζόν της ομάδας του.

 

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

 

Για τη σειρά των play-offs με τους Αγίου Αναργύρους: «Πιστεύουμε πάντα στις δυνατότητές μας. Σε κάθε παιχνίδι η ομάδα προσπαθεί να κερδίσει, δεν υπήρχε κανένας αντίπαλος που να είπαμε ότι δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Ήταν μια πολύ δύσκολη σειρά, ήταν πολύ ανταγωνιστική και σκληρή η ομάδα των Αγίων Αναργύρων, σε ένα γήπεδο με εξαιρετική ατμόσφαιρα και στα δύο παιχνίδια που παίξαμε εκεί. Είμαστε η μοναδική ομάδα των play-offs που καταφέραμε να προκριθούμε έχοντας μειονέκτημα έδρας».

Για τη σειρά που ακολουθεί με τον Γ.Σ. Ηλιούπολης: «Περιμένουμε καλούς αγώνες. Ο κόουτς Καρακώστας είναι απ’ τους πιο καταξιωμένους αυτήν τη στιγμή στην κατηγορία, με χρόνια εμπειρία. Το σύνολο της Ηλιούπολης είναι πάρα πολύ καλό, με έμπειρα παιδιά, κάποιους νεαρούς και ελπιδοφόρους παίκτες, που έχουν βρει το ρόλο τους. Εμείς κάνουμε την προσπάθειά μας, είμαστε σε ένα βαθμό το αουτσάιντερ, αλλά σίγουρα θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια».

Για τη φετινή σεζόν της ομάδας του: «Είναι η τρίτη μου χρονιά που βρίσκομαι στον Ποσειδώνα. Υπάρχει ένα σύνολο ανθρώπων στη διοίκηση που αγαπούν υπερβολικά το σύλλογο και μ’ έχουν εμπιστευτεί σ’ όλα τα κομμάτια. Έχουμε λειτουργήσει πολύ ρεαλιστικά. Η χρονιά εξελίχθηκε πάρα πολύ καλά, παρ’ ό,τι έχουμε τη μακρά απουσία του Γιώργου Δελή, που δεν αγωνίστηκε καθόλου φέτος. Το ευτυχές είναι ότι κάποια παιδιά πήραν από νωρίς την ευκαιρία και έδειξαν ότι μπορούν ν’ ανταπεξέλθουν, κάτι που μας βοήθησε νίκη με τη νίκη να βρούμε ψυχολογία και να πάει καλά η ομάδα. Ο Ποσειδώνας ως σύλλογος έχει σημαντική ιστορία και όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο, αλλά σε όποιο κι αν βρίσκεται αγωνιστικά δουλεύει με συνέπεια».