Οι δυσκολίες της αυριανής αναμέτρησης, πάντως, δεν προβληματίζουν τον Δημήτρη Κεφαλά και τους συμπαίκτες του, όπως εξήγησε ο έμπειρος γκαρντ του Απόλλωνα Σμύρνης, στις δηλώσεις που παραχώρησε στο apollongs.gr, τονίζοντας παράλληλα ότι η ομάδα θα πρέπει να αποκτήσει διάρκεια στο παιχνίδι της

«Έχουμε μπροστά μας μία αρκετά δύσκολη αποστολή, απέναντι σε μία ομάδα που διαθέτει πολλούς παίκτες από υψηλότερες κατηγορίες. Ωστόσο, αυτό σε καμία περίπτωση δεν μας φοβίζει, αντιθέτως, θα έλεγα ότι μας δίνει κίνητρο να αποδείξουμε κι εμείς τι αξίζουμε, αφού και το δικό μας ρόστερ αποτελείται από πολλά παιδιά που έχουν παραστάσεις υψηλότερων κατηγοριών. Συν το ότι, αν δει κανείς τη μέχρι πορεία μας θα διαπιστώσει ότι παίζουμε καλύτερο μπάσκετ και είμαστε πιο ανταγωνιστικοί με ομάδες που θεωρητικά θα πρωταγωνιστήσουν στο φετινό πρωτάθλημα.

Θα πρέπει όλοι να έχουμε υπομονή, γιατί είμαστε μια ομάδα καινούργια. Όμως τα δίνουμε όλα, παλεύουμε καθημερινά όλο και περισσότερο και πιστεύω ότι αυτό θα “βγει” και στα αποτελέσματα. Όσο περνάει ο καιρός βελτιωνόμαστε διαρκώς και αυτό γιατί δουλεύουμε σκληρά και είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε το στόχο μας. Θα πρέπει, βέβαια, να αποκτήσουμε διάρκεια στο παιχνίδι μας, γιατί κατά διαστήματα παίζουμε πολύ καλό και ποιοτικό μπάσκετ και αν σταθεροποιήσουμε την απόδοση και τη διάρκειά μας, θα βρούμε και τα θετικά αποτελέσματα.

Το πρωτάθλημα είναι πολύ μεγάλο και έχει πολύ δρόμο ακόμα! Είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια, γιατί εκτός του ότι έχω εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες και τους προπονητές μου, μας συνδέει όλους η ίδια όρεξη και “δίψα” για επιτυχία!».