Το Κουκάκι μας έχει συνηθίσει σε… μεταγραφικές βόμβες τα τελευταία καλοκαίρια. Μία ακόμα έριξε σήμερα (27/7), ανακοινώνοντας τον Σπύρο Παναγιωταρά (1993, 1.90), τον πρώην διεθνή πόιντ γκαρντ με τις εθνικές ομάδες Παίδων (2009) και Νέων (2012).

Ο παλιός παίκτης του Ψυχικού, όπου έχει υπάρξει συμπαίκτης με τον προπονητή του Κουκακίου, Νίκο Παπανικολάου, έχει αγωνιστεί ακόμα σε Παγκράτι, Δούκα, Ιωνικό Νίκαιας και Πανιώνιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Κουκακι είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι συμφώνησε με τον play maker Σπύρο Παναγιωταρά πού έρχεται να πλαισιώσει την περιφέρεια και να βοηθήσει την προσπάθεια των παιχτών του coach Παπανικολάου στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑ!

Ο Σπύρος έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά σπουδαίων μεταγραφών της ομάδας μας τα 3 τελευταία καλοκαίρια ( Διαμαντόπουλος καλοκαίρι 2019, Μανσαραι καλοκαίρι 2020, Μπελλας καλοκαίρι 2021) γεγονός το οποίο μας χαροποιεί ιδιαίτερα γιατί αποδεικνύει ότι ο τρόπος λειτουργίας της είναι ελκυστικός.

Να σημειώσουμε ότι ο Σπύρος Παναγιώταρας έχει δυνατά παράσημα από τις εθνικές κατηγορίες έχοντας αγωνιστεί σε Ψυχικό, Παγκράτι, Δουκα, Ιωνικο, Πανιώνιο και στα κλιμάκια της εθνικής Ελλάδος!!!

Εύχομαστε στον Σπύρο υγεία πάνω απ’ολα και καλή δύναμη ως προς την επίτευξη των στόχων της ομάδας μας για τη νέα σεζόν!

Καλώς ήρθες Σπύρο!!!».