«Πύρινη» ανακοίνωση κατά της διαιτησίας στο χθεσινό της παιχνίδι με τον ΓΑΟ Κουκουβάουνων εξέδωσε το μεσημέρι της Τρίτης (15/2) η γενική αρχή του ΛΦΜ Αχαρνής, η οποία γνώρισε την ήττα στα σημεία στο ματς της εξ αναβολής 10ης αγωνιστικής για τον 3ο όμιλο της Β’ ΕΣΚΑ.

Η ανακοίνωση αυτή κλείνει αναφέροντας πως αντίστοιχες διαιτητικές αποφάσεις οδηγούν σε άσχημες συμπεριφορές, ειδικά σε μια περίοδο όπου τα γήπεδα αδυνατούν να είναι πλήρως γεμάτα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο σύλλογος μας εκφράζει την απογοήτευση του για την απαράδεκτη διαιτησία, του διαιτητή κ. Χριστοδουλάκη Εμμανουήλ και την αδικαιολόγητα προκλητική συμπεριφορά του στον εντός έδρας , χθεσινό αγώνα με το Γ.Α.Ο.Κουκουβάουνων, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα εις βάρος της ομάδα μας, σε ένα παιχνίδι που εξελίχθηκε πόντο -πόντο.

Σε ένα γήπεδο, όπου οι φίλοι των δύο ομάδων, λόγω των ειδικών συνθηκών , αριθμούνταν στα δάκτυλα των δύο χεριών ο κ. Χριστοδουλάκης έδωσε «ρεσιτάλ» κάκιστης διαιτησίας και προκλητικότητας!

Τον κ.Χριστοδουλάκη δεν τον γνωρίζαμε, μας επισκέφτηκε για πρώτη φορά στο Μενίδι και ελπίζουμε να είναι και η τελευταία!

Σε μια δύσκολη αγωνιστική χρονιά για όλους τους συλλόγους , σε πρωταθλήματα με λίγες αγωνιστικές, οι κακές διαιτησίες και δυστυχώς φέτος ,ανεξήγητα, το έχουμε βιώσει σε αρκετούς αγώνες , διαμορφώνουν δυσάρεστες καταστάσεις.

Στην εποχή μας όπου υπάρχει ένα κλίμα αλλαγής και γενικότερα διάθεσης για εξέλιξη του αθλήματος που όλοι αγαπάμε, είναι μεγάλο πισωγύρισμα τέτοιες συμπεριφορές και θα παρακαλούσαμε την προσοχή των υπεύθυνων της ΕΣΚΑ -ΕΟΚ στο θέμα .

Ο σύλλογος μας δεν έχει ενοχλήσει , δεν έχει απασχολήσει με τέτοιου είδους θέματα στο παρελθόν, αριθμεί ένα μεγάλος πλήθος παιδιών στις ακαδημίες του και παραμένει ο μεγαλύτερος και ιστορικότερος σύλλογος σε έναν από τους μεγαλύτερους δήμους της Αττικής .
Το ελάχιστο που επιθυμούμε είναι η σωστή και δίκαιη αντιμετώπιση …. διαιτησίες σαν την χθεσινή οδηγούν σε άσχημες συμπεριφορές και διενέξεις!!!

φίλοι ερχόμαστε στα γήπεδα και φίλοι πρέπει πάλι να φεύγουμε!!»