Τη δυσαρέσκειά της για τη στάση που ακολουθεί εδώ και 2 χρόνο ο Δήμος Ιλίου εξέφρασε δημόσια μέσω των προσωπικών της προφίλ στα social media η τοπική ΜΕΝ, ομάδα που αγωνίζεται στην ΕΣΚΑ, που κατά αυτό το διάστημα αδυνατεί να πάρει τις απαιτούμενες άδειες για να τοποθετήσει στο γήπεδό της ένα… Video Wall!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο σύλλογος της Αθήνας είχε πάρει αρχικά το «πράσινο φως», όμως αυτό στη συνέχεια μετατράπηκε σε απόλυτο σκοτάδι, με τον Δήμο να βρίσκει δικαιολογίες συνεχώς για τη χρήση του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αυτό το κόσμημα…ενοχλεί τον Δήμο Ιλίου. Γιατί άραγε ; Ο σύλλογος μας καταγγέλλει την αδικαιολόγητη στάση του Δήμου που παρότι αρχικά μας επέτρεψε προφορικώς (έως ότου περνούσε από Δημοτικό Συμβούλιο) μέσω του αντιδημάρχου αθλητισμού να προχωρήσουμε στην παραγγελία του Video Wall και να το τοποθετήσουμε, στην συνέχεια άλλαξε άρδην την στάση του και πάλι μέσω του αντιδημάρχου αθλητισμού αναφέροντας μας χαρακτηριστικά “είπα ξείπα” ενώ τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε επανειλημμένως αιτηθεί την τοποθέτησή του, το αρμόδιο τμήμα του Δήμου με την συγκατάθεση του Δημάρχου βρίσκει διάφορες προφάσεις όπως, ότι πρέπει να το κάνουμε δωρεά στον Δήμο και να γίνεται χρήση και από τους άλλους συλλόγους ή ότι δεν αναφέρεται στον κανονισμό, την στιγμή που έχουν τοποθετηθεί δεκάδες άνα την Ελλάδα. Αυτά βιώνουμε ως σύλλογος στον Δήμο Ιλίου και την Ελλάδα εν έτει 2021! Αλλά έχουμε μάθει να αγωνιζόμαστε και να διεκδικούμε ότι μας αξίζει, και το δίκαιο στο τέλος θα υπερισχύσει!»