Παραχωρώντας δηλώσεις στο apollongs.gr, εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με την Πεύκη, ο έμπειρος σέντερ του Απόλλωνα Σμύρνης, Γιώργος Μουρίκης, ξεκαθάρισε ότι πλέον αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να βγάλουν… εγωισμό και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, ενώ εξήγησε ότι από το αυριανό παιχνίδι μόνο κέρδη μπορεί να έχει η ομάδα

“Μόνο κέρδη μπορούμε να έχουμε από το αυριανό ματς με την Πεύκη. Δεν έχουμε κάνει καλή αρχή στο πρωτάθλημα, εν αντιθέσει με την Πεύκη που είναι μόνη πρώτη και αήττητη, έπειτα από επτά αγώνες. Από τη στιγμή, λοιπόν, που παίζουμε με τον πρώτο της βαθμολογίας το άγχος βρίσκεται στην πλευρά των αντιπάλων μας. Πάντως, η μεταξύ μας βαθμολογική διαφορά δεν σημαίνει κάτι, σε καμία περίπτωση η διαφορά των δύο ομάδων δεν είναι αυτή που έχει διαμορφωθεί στο βαθμολογικό πίνακα. Διαθέτουμε πολλή ποιότητα ως ομάδα και πιστεύω ότι είμαστε ικανοί να κοιτάξουμε κατάματα την Πεύκη και να διεκδικήσουμε στα ίσια τη νίκη.

Δουλεύουμε πολύ, προσπαθούμε και είμαστε στεναχωρημένοι που αυτή η δουλειά δεν έχει αποτυπωθεί ακόμη στο παρκέ. Αδικούμε τους εαυτούς μας με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα και τη μέχρι τώρα παρουσία μας, διότι είμαστε καλοί και ποιοτικοί παίκτες και δεν είναι αυτή η πραγματική μας εικόνα. Σίγουρα “δενόμαστε” με πιο αργούς ρυθμούς από τις άλλες ομάδες, που είχαν ήδη έναν “κορμό” παικτών, αφού είμαστε ολοκαίνουρια ομάδα, αλλά πλέον δεν υπάρχει κάτι άλλο, πρέπει να βγούμε στο παρκέ, να βγάλουμε εγωισμό και να δώσει ο καθένας μας τον καλύτερό του εαυτό!”.