Με τον πρωταθλητή Ευρώπης Γιάννη Γιαννούλη ήρθε σε συμφωνία ο ΑΠΑΣ «Τα Φανάρια». Οι πρωταθλητές Κυκλάδων έριξαν τη βόμβα τους και από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να ανακοινώσουν επίσημα την σπουδαία αυτή προσθήκη.

Παρά το γεγονός πως έχει φτάσει 42 χρονών ο Γιαννούλης θα συνεχίσει να κάνει αυτό που ξέρει και αγαπά. Όπως είναι φυσικό η προσθήκη του Γιάννη Γιαννούλη είναι ύψιστης σημασίας για την ομάδα και μπορεί να της προσδώσει κύρος και χαρακτήρα. Οι μέχρι τώρα κινήσεις της δείχνουν, εξάλλου, πως πάει φουλ για πρωτάθλημα.

Ο 42χρονος έχει γευτεί πολλούς τίτλους. Θυμίζουμε πως έχει καταφέρει να πανηγυρίσει το 2002 την κατάκτηση της Ευρωλίγκας φορώντας τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο Γιαννούλης έχει περάσει επίσης από ΠΑΟΚ, Πανιώνιο, Άρη , Βουλιαγμένη, Ηρακλή Κοζάνης, Δούκα, Αργοναύτη και ΜΕΝΤ, ενώ έχει αγωνιστεί και με επιτυχία στο εξωτερικό με Χάντσβιλ Φλάιτ, Κίεβο, Σεβίλλη και Λεμεσό.

Ο Γιαννούλης έχει 62 συμμετοχές με την Εθνική Ελλάδος και έχει καταφέρει να κατακτήσει την 4η θέση στο Ευρωμπάσκετ του 1997.

Πηγή: Sportcyclades