Μετά την ανανέωση του coach Γιάννη Ψυχογιούπολου και των δύο αρχηγών Στέφανου Καραμπάτου και Τάκη Αντωνόπουλου, ο σύλλογος του Σπόρτιγκ προχώρησε σε ακόμα οκτώ ανανεώσεις παικτών.

Ο λόγος για τους Κώστα Τσέλιο, Δημήτρη Παλλαντζά, Ανέστη Μιλούση, Νικόλα Αργυρίδη, Παναγιώτη Μπουγιούρη, Σάββα Αλεξόπουλο, Δημήτρη Στογιάννη και εφήβου Γρηγόρη Νικά.

Ο Σπόρτιγκ φέτος παρά το γεγονός πως η χρονιά δεν είχε την κατάλληλη αγωνιστική λήξη λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, πανηγύρισε την επάνοδό του στα “σαλόνια” της Α’ ΕΣΚΑ μετά την εκπληκτική του πορεία στον 2ο όμιλο της Β’ ΕΣΚΑ.

Για αυτό το λόγο η ομάδα κρατάει παρόμοιο τον “κορμό” της και για την επόμενη αγωνιστική σεζόν και όπως φαίνεται υπάρχει ικανοποίηση και από τις δύο πλευρές, τόσο από τον σύλλογο, όσο και από τους παίκτες.

Δείτε την ανακοίνωση του Σπόρτιγκ:

«ΑΝΑΝΕΩΣΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…..

Το Δ.Σ του Α.Ο ΣΠΟΡΤΙΓΚ συνεχίζοντας την προσπάθεια στελέχωσης της Ανδρικής ομάδας του Συλλόγου για την προσεχή αγωνιστική σεζόν, και με γνώμονα την εξαιρετική πορεία της αγωνιστικής χρόνιας που είχε σαν αποτέλεσμα την άνοδο της ομάδας στην Α κατηγορία της Ένωσης, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τους αθλητές Κώστα Τσέλιο, Δημήτρη Παλλαντζά, Ανέστη Μιλούση, Νικόλα Αργυρίδη, Παναγιώτη Μπουγιούρη, Σάββα Αλεξόπουλο, Δημήτρη Στογιάννη και του “Βενιαμίν” τής ομάδας εφήβου Γρήγορη Νικά.
Θα θέλαμε τέλος να αναφέρουμε πώς είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που θα έχουμε στις τάξεις μας την νέα χρονιά αθλητές που πέραν των αθλητικών τους ικανοτήτων ξεχωρίζουν και για το ήθος τους.
Ευχόμαστε σε όλους υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά».

Δείτε την εν λόγω δημοσίευση της ομάδας: