Σε έναν προπονητή μπαρουτοκαπνισμένο στις μικρές κατηγορίες και με βασικό παράσημο την παρουσία του στον πάγκο της ΑΕΚ, την περίοδο που η Ενωση ήταν στην Α2, παραδίδει η διοίκηση της Νίκης Αμαρουσίου το τιμόνι της ομάδας. Οι άνθρωποι του συλλόγου των Βορείων προαστίων τα βρήκαν σε όλα με τον Κώστα Οικονομάκη, ο οποίος θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας και θα αναβάλει το δύσκολο έργο να επαναφέρει τον σύλλογο από την Α’ ΕΣΚΑ, όπου υποβιβάστηκε φέτος και πάλι πίσω στις Εθνικές Κατηγορίες, αρχής γενομένης, βέβαια από την Γ’ Εθνική.

Ο Οικονομάκης έκανε μεγάλη καριέρα ως παίκτης στον Μίλωνα και μετά πήρε την μεγάλη μεταγραφή για την ΑΕΚ. Επαιξε στην Ενωση δυο σεζόν (1994-96), μετά πήγε στην Νήαρ Ηστ και κατέληξε στην Ελευσίνα όπου έκλεισε κρέμασε τα παπούτσια του.

Ως προπονητής έχει περάσει από αρκετές ομάδες. Ηταν στον Αρκαδικό στην Γ’ Εθνική, στην Δάφνη (ως βοηθός) με την  οποία ανέβηκε από την Β’ Εθνική στην Α2. Μεγάλες επιτυχίες είχε στην ΑΕΚ Αργους. Ανέλαβε την ομάδα όταν ήταν στην Γ’ Εθνική, την ανέβασε στην Β’ κι από εκεί την έφερε στην Α2. Τον Σεπτέμβριο του 2011 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, που είχε βυθιστεί στην Α2. Στην συνέχεια πέρασε από τον πάγκο πολλών ομάδων όπως οι Χαλκίδα, Κόρινθος, Παπάγου, Χολαργός, Αίγιο