Ο σύλλογος του Χολαργού επιστρέφει δυναμικά ως Καλαθοσφαιρικός Όμιλος, αφού ολοκληρώθηκαν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για την απορρόφηση του ΕΦΟΑ Σπύρος Λούης και τη νέα αγωνιστική σεζόν θα αγωνίζεται στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑ στο “Αντώνης Τρίτσης”. 

Μετά από ένα “ταξίδι” που έφτασε μέχρι και τα “σαλόνια” της ΕΚΟ Basket League, ο Χολαργός (ΚΟΧ) επιστρέφει στον 1ο όμιλο της Β’ ΕΣΚΑ έχοντας νεαρούς αθλητές που θα στελεχώσουν το ρόστερ της ανδρικής ομάδας για την επόμενη σεζόν. 

Δείτε την ανακοίνωση του Χολαργού:

«O Καλαθοσφαιρικός Όμιλος Χολαργού ( ΚΟΧ )-Holargos BC είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την αγωνιστική επανέναρξη του ανδρικού του τμήματος. Ο Σύλλογος μας την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2020-2021 θα συμμετέχει στον 1ο όμιλο της Β κατηγορίας της ΕΣΚΑ με κύριο γνώμονα την συμμετοχή δικών του ταλαντούχων αθλητών που προέρχονται από τα τμήματα υποδομών και που είναι το αποτέλεσμα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται τα τελευταία χρόνια από όλους τους προπονητές, γυμναστές και διοικούντες στον Σύλλογο.
Εντός των ημερών θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε την στελέχωση του τμήματος».

Δείτε τη σχετική δημοσίευση του συλλόγου: