Ο Βασίλης Αντωνόπουλος επιστρέφει στην ομάδα που είχε ξεκινήσει να πραγματοποιεί τα πρώτα του μπασκετικά βήματα, στην ομάδα της Παλατιανής

Ο Α.Ο. Νέων Παλατιανής ανακοίνωσε και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας του με τον έμπειρο γκαρντ Βασίλη Αντωνόπουλο για τη νέα αγωνιστική σεζόν στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑ και συγκεκριμένα τον 1ο όμιλο της κατηγορίας.

Ο Αντωνόπουλος αποτελεί εξαιρετική επιλογή καθώς με “όπλο” την πείρα του θα έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει και τους νεαρούς αθλητές του σωματείου για να πραγματοποιήσει η Παλατιανή άλλη μία θετική πορεία στο πρωτάθλημα που θα αγωνιστεί φέτος. Την προηγούμενη χρονιά υπενθυμίζουμε πως ο Αντωνόπουλος πανηγύρισε την άνοδο με την ομάδα της ΜΕΝ Ιλίου όπου αγωνιζόταν.

Δείτε την ανακοίνωση της Παλατιανής:

“Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του πολύπειρου Γκαρντ Αντωνόπουλου Βασίλη! Ο Βασίλης μετά από μεγάλη καριέρα σε διάφορες ομάδες γύρισε στην ομάδα από όπου ξεκίνησε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα! Βασίλη σου ευχόμαστε καλη χρόνια με υγεία και επιτυχίες! Καλώς ήρθες στην ομάδα μας!”

Δείτε τη σχετική δημοσίευση: