Ημέρα πανηγυρισμών η χθεσινή για τον Αρίωνα καθώς η αναδιάρθρωση της ΕΣΚΑ έφερε το Ανδρικό αλλά και το Γυναικείο τμήμα της ιστορικής ομάδας στην τρίτη κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος (Γ’ ΕΣΚΑ).

Αναλυτικά οι δύο αναρτήσεις του ιστορικού σωματείου:

«Ύστερα από απόφαση της ΕΣΚΑ, ανακοινώνεται η οριστική λήξη των πρωταθλημάτων και η επικύρωση των βαθμολογιών, όπως αυτές είχαν διαμορφωθεί πριν την διακοπή τους λόγω των εκτάκτων υγειονομικών συνθηκών. Αποτέλεσμα αυτής της επικύρωσης ήταν η οριστικοποίηση της ανόδου της αντρικής μας ομάδας στην Γ’ κατηγορία. Η ομάδα εξασφαλίζει έτσι έναν προβιβασμό που έχει αποδείξει ότι θα ήταν παραπάνω από ικανή και άξια να κλειδώσει και στα παρκέ, σε περίπτωση συνεχίσης της σεζόν, δείχνοντας τη σεζόν που τελείωσε πρόωρα ένα θετικό πρόσωπο που σίγουρα κάνει όλη την οικογένεια του Αρίωνα χαρούμενη, και ειδικά για αυτό τους αξίζουν συγχαρητήρια!»

«Πέρα από το ανδρικό τμήμα, στην Γ’ Κατηγορία θα βρίσκεται τη σεζόν 2020 – 21 και το τμήμα των γυναικών! Η αναδιάρθρωση των κατηγοριών της ΕΣΚΑ και η λήξη της φετινής σεζόν οριστικοποιεί την συνέχιση της περιπέτειας του Γυναικείου στο τρίτο τη τάξει επίπεδο των πρωταθλημάτων της Αθήνας. Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες για τις προσπάθειές τους τη φετινή σεζόν!»