Το Αιγάλεω δεν υλοποίησε το στόχο της ανόδου στην Α2, ωστόσο κατέκτησε ένα τρόπαιο για τη σεζόν 2021-22. Το “Σίτι” πήρε για δεύτερη φορά στην ιστορία του το Κύπελλο ΕΣΚΑ μετά τη νίκη επί της Ηλιούπολης στον τελικό της Κυριακής (29/5).

Το πρόσημο, πάντως, κρίνεται θετικό κατά τον Λεωνίδα Παπαδολιά, ο οποίος μίλησε στη σελίδα της ομάδας στο Facebook… «Είναι μια σημαντική νίκη για το σύλλογο διότι καταφέραμε να φέρουμε το κύπελλο στο Αιγάλεω. Η χαρά μας είναι μεγάλη, γιατί βάλαμε το όνομα του συλλόγου στην ιστορία των κατακτήσεων, καθώς και σε όλους εμάς που κερδίσαμε ένα τίτλο που δεν ήταν δεδομένος στόχος στην αρχή της χρονιάς», τόνισε αρχικά ο φόργουορντ του Αιγάλεω.

«Φτάσαμε ως εδώ έχοντας κερδίσει πολλές ομάδες από Β και Γ Εθνική και βρεθήκαμε αντιμέτωποι με την Ηλιούπολη, η οποία έδειξε πόσο καλή ομάδα είναι και ότι δίκαια έφτασε μέχρι το τελικό», πρόσθεσε ο Παπαδολιάς, που είπε επίσης για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς με τον Αίολο-Γόμφους την ερχόμενη Τετάρτη (1/6): «Η χρονιά μέχρι στιγμής είναι πετυχημένη και θα είναι ακόμα καλύτερη αν κερδίσουμε στο μπαράζ, για να διεκδικήσουμε τις οποίες πιθανότητες έχουμε για την άνοδο. Εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι και μακάρι να είμαστε υγιείς για να διεκδικήσουμε ξανά τίτλους στο μέλλον».