Ο Παντελής Κυπριτζόγου θα παραμείνει στην ομάδα της καρδιάς του και στη νέα σεζόν. Ο έμπειρος φόργουορντ συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση της Νίκης Αμααρουσίου και θα είναι και στη νέα αγωνιστική περίοδο στο ρόστερ του συλλόγου, που υποβιβάστηκε φέτος από τη Γ’ Εθνική στην Α’ ΕΣΚΑ.

Ο Κυπριτζόγλου είναι στην ομάδα από το 2011, οπότε και ο σύλλογος είχε πάρει την άνοδο από την ΕΣΚΑ στα Εθνικά Πρωταθλήματα, ενώ ήταν βασικό στέλεχός της στην ιστορική παρουσία της Νίκης στην Β’ Εθνική την σεζόν 2015-16. Την σεζόν 2016-17 αποχώρησε από τον σύλλογο του Αμαρουσίου και έπαιξε στην Β’ Εθνική με τον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά το καλοκαίρι του 2017… επέστρεψε και πάλι σπίτι του, στην Νίκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νίκης Αμαρουσίου για την παραμονή του Παντελή Κυπριτζόγλου:

«H Νίκη Αμαρουσίου ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Παντελή Κυπριτζόγλου. Ο έμπειρος φόργουορντ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειας της Νίκης ενώ ήταν μέλος της όταν συμμετείχε προ τριετίας στη Β’ Εθνική και πλέον θα ενισχύσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ υπό τις οδηγίες του Κώστα Οικονομάκη».