Ο Πολυνίκης Αγίας Βαρβάρας ξεκαθάρισε ότι δεν συμφώνησε ούτε μετείχε στην διαδικασία ορισμού διοίκησης πρωτοδικείου από την διοίκηση της ΕΟΚ.

Με ανακοίνωση του το σωματείο του ΑΓΣ Πολυνίκη Α. Βαρβάρας διευκρινίζει πως ουδέποτε συναίνεσε να εμπλακεί στη διαδικασία ορισμού διοίκησης πρωτοδικείου από τη νυν διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοφαίρισης.

Μάλιστα κάνει λόγο για «ερήμην» εμπλοκή στην εν λόγω διαδικασία, καθώς όπως φαίνεται χρησιμοποιήθηκε για άλλους σκοπούς η εξουσιοδότηση που παρείχε στον πληρεξούσιο δικηγόρο για το ζήτημα της ένταξης στο μητρώο ώστε να ψηφίσει στις επερχόμενες εκλογές.

Η ανακοίνωση αναλυτικά:

“H διοίκηση του συλλόγου αισθάνεται υποχρεωμένη να ενημερώσει ότι ουδέποτε συμφώνησε και πολλώ δε μάλλον προέβη σε παροχή σχετικής εντολής και εξουσιοδότησης προς τον πληρεξούσιο δικηγόρο που εμφανίστηκε σήμερα ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών και κατέθεσε αίτηση για ορισμό, ως προσωρινής διοίκησης, την νυν διοίκηση της ΕΟΚ.

Διευκρινίζεται ότι η μόνη εξουσιοδότηση που παρείχε ο σύλλογός μας αφορούσε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο στο ζήτημα της συμμετοχής του στις εκλογές της Ομοσπονδίας.

Δυστυχώς το σωματείο μας ερήμην του ενεπλάκη σε διαδικασία για την οποία ουδέποτε συναίνεσε.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Γιώργος Γράψας»

Δυστυχώς όπως φαίνεται μπαίνουμε σε σκοτεινές ημέρες για το ελληνικό μπάσκετ καθώς εισερχόμαστε –εκτός σημαντικού απροόπτου- σε περίοδο ακυβερνησίας με τη νυν διοίκηση Βασιλακόπουλου να είναι έκπτωτη από 1η Απριλίου και το Πρωτοδικείο να αναλαμβάνει να ορίσει τις τύχες της ΕΟΚ.

 

 ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΠΟΛΥΝΙΚΗ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

 

H διοίκηση του συλλόγου αισθάνεται υποχρεωμένη να ενημερώσει ότι ουδέποτε συμφώνησε και πολλώ δε μάλλον προέβη σε παροχή…

Δημοσιεύτηκε από ΑΓΣ Πολυνίκης στις Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2021