Ο Προμηθέας Χαλανδρίου τίμησε με έναν ιδιαίτερο τρόπο την ομάδα που σημείωσε τη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία του συλλόγου, αυτήν που προβιβάστηκε στη Β’ Εθνική τη σεζόν 2014-15. Έπαιξε φιλικό μαζί της!

Το παιχνίδι έγινε στο κλειστό “Μάρκος Παπαδάκης”, όπου ο Προμηθέας του Τάσου Νικητόπουλου νίκησε την τωρινή ομάδα του Γιάννη Αβραμίδη 69-68 χάρις σε τρίποντο του Καραθανασόπουλου λίγα δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη.

Πριν από το παιχνίδι προηγήθηκε φυσικά και η απονομή τιμητικών πλακετών στους παίκτες της σεζόν 2014-15, μαζί με τις συλλεκτικές εμφανίσεις που είχαν ετοιμάσει οι άνθρωποι του Προμηθέα.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Σε μια βραδιά γιορτή, ο Προμηθέας Χαλανδρίου τίμησε την ανδρική ομάδα μπάσκετ του 2014-2015 στο κλειστό Μάρκος Παπαδάκης.

Τιμητικές πλακέτες, συλλεκτικές εμφανίσεις και το αποκορύφωμα ένα φιλικό ανάμεσα στην τότε ομάδα του Τάσου Νικητόπουλου με την ομάδα που κοουτσάρει τώρα ο συνεργάτης τους, στους “Πειρατές”, Γιάννης Αβραμίδης.

Τις βραβεύσεις έκαναν η πρόεδρος της ομάδας, Στέφη Παϊπέτη, μέλη της Διοίκησης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Χαλανδρίου Θάνος Τσιαμπάς, ο Χάρης Βουρδουμπάς αλλά και άνθρωποι που στήριξαν την τότε προσπάθεια, όπως ο Βαγγέλης Χάντζος, ο Πάνος Παπαγεωργίου και ο Χρήστος Χαραλαμπόπουλος».

Παρακολουθήστε τι έγινε και μέσα από το παρακάτω video: