Ο Προμηθέας κράτησε τρεις από τους πιο σημαντικούς παίκτες του και για την επόμενη χρονιά. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Χαλανδρίου ανανέωσε τον 1ο της σκόρερ, τον Γιάννη Λαουρδέκη, τον βασικό της σέντερ, Χρήστο Λοΐζο, καθώς και τον Δημήτρη Παπαδημητρίου.

Αντιθέτως, σήμερα (29/6) ανακοίνωσε την αποχώρηση του Ηλία Ζήκα, του μέχρι πρότινος αρχηγού της ομάδας, ο οποίος δεν θα συνεχίσει την επόμενη χρονιά στη Β’ ΕΣΚΑ.

Η ανακοίνωση για τον Ηλία Ζήκα:

«Δεν υπάρχουν αντίο στο δρόμο μας

Μετά τις πρόσφατες ανανεώσεις, σειρά έχει και ένας αποχαιρετισμός. Ο αρχηγός της ομάδας μας πέρυσι και στυλοβάτης της σε άμυνα και επίθεση, Ηλίας Ζήκας άνοιξε πανιά για άλλους προορισμούς και του ευχόμαστε από καρδιάς, καλή επιτυχία σε ότι κάνει.

Όπως λέει και το άσμα… δεν υπάρχουν αντίο στο δρόμο μας αλλά κάποιες στιγμές χωρισμού».

Η ανακοίνωση για τον Γιάννη Παπαδημητρίου:

«Παπαδημητρίου και δεν είμαστε καλά.

Ήρθε μεσούσης της σεζόν αλλά συνέβαλε τα μέγιστα στο να παραμείνει η Ανδρική ομάδα στην Β’ ΕΣΚΑ.

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, παρέμεινε στην ομάδα του Γιάννη Αβραμίδη και θα είναι και του χρόνου ο εγκέφαλος του Προμηθέα Χαλανδρίου».

Η ανακοίνωση για τον Γιάννη Λαουρδέκη:

«Κάτοικος Χαλανδρίου ο Λαουρδέκης.

Η περσινή αποκάλυψη όχι μόνο για τον Προμηθέα αλλά και για όλη την Β’ ΕΣΚΑ, ο Γιάννης Λαουρδέκης ανανέωσε για μία ακόμα χρονιά με την ομάδας μας.

Έχοντας ολοκληρώσει την σεζόν με το εκπληκτικό 26,7 πόντους μέσο όρο, ο 25χρονος γκαρντ θα είναι και πάλι το βαρύ χαρτί για την επίθεση της ομάδας του Γιάννη Αβραμίδη».

Η ανακοίνωση για τον Χρήστο Λοΐζο:

«Δεν πάει πουθενά ο Λοϊζος.

Ο πύργος της ομάδας και στυλοβάτης της στην ρακέτα, Χρήστος Λοϊζος, ανανέωσε για μία ακόμα χρονιά στην ομάδα μας και θα φοράει τη φανέλα του Προμηθέα Χαλανδρίου και την επόμενη σεζόν.

Με μέσο όρο 7,1 πόντους, 12 ριμπάουντ και 4 ασίστ πέρυσι, ο 34χρονος σέντερ θα ηγηθεί και του χρόνου, το νεανικό ρόστερ που φτιάχνει ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Αβραμίδης, όντας το μεγάλο χαρτί κοντά στο καλάθι».