Την απόκτηση του Παναγιώτη Γερονίκου ανακοίνωσε επίσημα ο Απόλλων Σμύρνης. Ο 19χρονος ξεκίνησε το μπάσκετ από τις ακαδημίες της ΦΕΑ ενώ έχει περάσει από Παναθηναϊκό (παιδικό τμήμα), Ολυμπιακό (εφηβικό τμήμα) και από το παμπαιδικό του Απόλλωνα.

Η πρώτη του παρουσία σε αντρική ομάδα πραγματοποιήθηκε την περασμένη σεζόν στην Β’ Εθνική κατηγορία με τη φανέλα του Παγκρατίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Το Τμήμα Μπάσκετ του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του Παναγιώτη Γερονίκου, ο οποίος την προσεχή αγωνιστική περίοδο 2018-2019 θα ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας μας.

Ο ταλαντούχος φόργουορντ (19χρ., 1,98μ.) έχει φορέσει και παλαιότερα τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης (Παμπαιδικό), ενώ ξεκίνησε το μπάσκετ από τις Ακαδημίες της ΦΕΑ. Κατά τη θητεία του στο Σύλλογό μας, δέχθηκε πρόταση από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ήταν και ο επόμενος μπασκετικός σταθμός του. Στο “τριφύλλι” έμεινε μέχρι και τα Παιδικά τμήματα, για να μεταγραφεί στη συνέχεια στον Ολυμπιακό, όπου και αγωνίστηκε δύο χρόνια, ως Έφηβος, ενώ τη σεζόν 2016-2017 ακολούθησε και την προετοιμασία της ανδρικής ομάδας των “ερυθρόλευκων”. Την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε και την παρθενική του παρουσία σε επίπεδο ανδρών, αγωνιζόμενος με τα χρώματα του Παγκρατίου, στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, σημειώνοντας μάλιστα αρκετά καλές εμφανίσεις. Στο βιογραφικό του ξεχωρίζει η 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρώταθλημα Εφήβων το 2017, με τη φανέλα του Ολυμπιακού, όπου ήταν εκ των ηγετών της ομάδας του.

Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη στον ιστορικό Απόλλωνα Σμύρνης, με την ευχή να πανηγυρίσουμε μαζί πολλές επιτυχίες!.