Ο 25χρονος γκαρντ από μικρή ηλικία είχε αρκετές επιτυχίες καθώς έχει κατακτήσει τη 2η και την 3η θέση σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα Εφήβων, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης με επιτυχία σε Ίκαρο Καλλιθέας, Χολαργό, Ένωση Ιλίο, Αγία Παρασκευή, Νέα Ιωνία και Άρη Πετρούπολης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Τμήμα Μπάσκετ του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Κεφαλά, ο οποίος την προσεχή αγωνιστική περίοδο 2018-2019 θα ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή της ομάδας μας.

Ο νεοαποκτηθείς γκαρντ του Απόλλωνα (25χρ., 1,95μ.), παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει μεγάλη εμπειρία από τις Εθνικές κατηγορίες, ενώ μετρά και σημαντικότατες επιτυχίες σε επίπεδο Υποδομών, καθώς έχει κατακτήσει τη 2η και την 3η θέση (2012 με Ίκαρο Καλλιθέας και 2011 με Παναθηναϊκό αντίστοιχα) στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Εφήβων. Η πρώτη του εμπειρία σε επίπεδο Ανδρών ήταν με τον Ίκαρο Καλλιθέας, το 2012, στη Basket League, “γράφοντας” και μία συμμετοχή στη μεγάλη κατηγορία. Στη συνέχεια αγωνίστηκε με επιτυχία στην Β’ Εθνική με Χολαργό, Ένωση Ιλίου και Αγία Παρασκευή, αλλά και στην Γ’ Εθνική με Νέα Ιωνία και Άρη Πετρούπολης. Ξεκίνησε το μπάσκετ από τις Ακαδημίες του Περιστερίου, για να μετακινηθεί μετέπειτα στον Πανελλήνιο (Παιδικό & Εφηβικό), στον Παναθηναϊκό (Εφηβικό) και τον Ίκαρο Καλλιθέας (Εφηβικό & Ανδρικό).

Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη στον ιστορικό Απόλλωνα Σμύρνης, με την ευχή να πανηγυρίσουμε μαζί πολλές επιτυχίες!