Στον Πολυνίκη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Όλεγκ Τσέρσακ. Ο 18χρονος αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν με τη φανέλα της ομάδας του Διαγόρα Δρυοπιδέων Αιγάλεω, ο οποίος βρίσκεται στην Α2 κατηγορία. Στην ομάδα από το Αιγάλεω ο νεαρός είχε κατά μέσο όρο 1,1 πόντους σε μόλις 6 συμμετοχές.

Ο Διαγόρας παραχώρησε τον Τσέρσακ με ελεύθερη μεταγραφή στον Πολυνίκη, ο οποίος αγωνίζεται στην Α’ ΕΣΚΑ. Η μεταγραφή του 18χρονο ήταν πολύ σημαντική για την ομάδα εν όψει της δύσκολης σεζόν.

Ο Τσέρσακ, παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει περάσει στο παρελθόν από την Α1 κατηγορία και συγκεκριμένα από τον Προμηθέα Πατρών και τον ΓΣ Περιστερίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πολυνίκη :

Ο Όλεγκ Τσέρσακ αποτελεί το νέο μέλος της οικογένειας του Πολυνίκη.
Ο 18χρονος ταλαντούχος καλαθοσφαιριστής παραχωρήθηκε στον σύλλογο μας με ελεύθερη μεταγραφή από τον Διαγόρα Δρυοπιδέων Αιγάλεω που αγωνίζεται στην Α2 κατηγορία.
Ο Όλεγκ παρά το νεαρό της ηλικίας έχει επίσης αγωνιστεί στον Προμηθέα Πατρών, Α1 κατηγορία και στον ΓΣ Περιστερίου επίσης Α1.
Το ΔΣ του Πολυνίκη ευχαριστεί θερμά την Διοίκηση του Διαγόρα Δρυοπιδέων Αιγάλεω καθώς και τον Πρόεδρο του κ. Γιαννούλη Καλλίλα για την παραχώρηση του αθλητή.