Ο Γιάννης Βενιτουράκης αποχώρησε από τον Άρη Πετρούπολης έπειτα από 13 συναπτά χρόνια, με τον ίδιο να αποχαιρετά με μια συγκινητική ανακοίνωση τον σύλλογο που λάτρεψε, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να ξανασυναντηθούν οι δρόμοι του με την ομάδα στο μέλλον.

Αναλυτικά:

ΤΟ ΑΝΤΙΟ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ!

Έπειτα από 13 χρόνια στην αντρική ομάδα και άλλα τόσα στα αγωνιστικά και στα τμήματα υποδομών, ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω την μπασκετική “οικογένεια” μου…
Είναι μια ολόκληρη ζωή, μεγάλωσα, έμαθα και έζησα σχεδόν τα πάντα σε αυτή την ομάδα. Πιστεύω και εγώ με την σειρά μου να προσέφερα τα ανάλογα. Θα ήθελα λοιπόν να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές που πέρασαν από την ομάδα, όλοι κάτι μου προσέφεραν, αλλά και την διοίκηση του Άρη Πετρούπολης και των προσώπων πίσω από αυτήν για την στήριξη και την αναγνώριση στο πρόσωπο μου όλα αυτά τα χρόνια. Θα ήθελα να ευχαριστήσω σε προσωπικό επίπεδο, την κα Ελισάβετ Φάσουρα (πρόεδρο του Άρη) για την ιδιαίτερη σχέση εμπιστοσύνης και κατανόησης, και τον προπονητή της ομάδας Αρχιμανδρίτη Ηλία για την προπονητική του αξία αλλά και για τον τρόπο που με αντιμετώπισε. Εύχομαι καλή συνέχεια στην επόμενη σεζόν με μια επιτυχημένη χρονιά. Δεν θα πω αντίο καθώς με τον ένα η τον άλλο τρόπο, παικτικό η όχι,οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν. 
ΠΑΝΤΑ ΟΛΟΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ. 
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ 
ΒΕΝΙΤΟΥΡΑΚΗΣ 5

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: ΣΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ

Ήθος, Αξία, Πάθος, Πίστη, Συνέπεια ήταν οι αρετές που χαρακτήρισαν έναν παίκτη που για 13 χρόνια τίμησε τη φανέλα της ανδρικής ομάδας του ΑΟ Άρης Πετρούπολης. Από απλός στρατιώτης ως ο ηγέτης της ομάδας, ο αρχηγός της!
Οι δρόμοι του Γιάννη Βενιτουράκη με τον ΑΟ Άρη Πετρούπολης χωρίζουν. Ο άσος που ανδρώθηκε στην ομάδα μας ανοίγει τα φτερά του για νέες περιπέτειες και νέες εμπειρίες. Ο προπονητής, οι συμπαίκτες του και η διοίκηση του συλλόγου εύχονται τα καλύτερα στον ίδιο στη νέα του ομάδα!
Εμείς στον ΑΟ Άρης Πετρούπολης δεν κλείνουμε το κεφάλαιο Βενιτουράκης στο βιβλίο της ιστορίας μας. Απλά “τσακίσαμε” την σελίδα και σε περιμένουμε Γιάννη να επιστρέψεις ως παίκτης για να συνεχίσεις να γράφεις τη δική του ιστορία με το Νο5 στην πλάτη και το σήμα του Άρη στο στήθος.

Καλή τύχη αρχηγέ στο επανιδείν!