Την ένατη νίκη του σε ισάριθμα ματς στο φετινό πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑ κατάφερε να πετύχει το βράδυ της Δευτέρας (27/11) στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής ο ΕΣΚΔ Νέας Ιωνίας που λύγισε και την νεοφώτιστη Κιβωτό του Κόσμου παραμένοντας με αυτόν τον τρόπο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. 

Από εκεί και πέρα στα της κορυφής του φετινού μαραθωνίου, ο ΚΑΟ Λυκόβρυσης δε συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στον ΓΣ Κορωπίου, ενώ κάτι αντίστοιχο πέτυχε και ο Απόλλων Σμύρνης που πέρασε από τα βόρεια προάστια της πρωτεύουσας και την έδρα του νεοφώτιστου ΟΙΟΝ Αγίου Στεφάνου. Λίγες στιγμές αργότερα νέα νίκη για τον ΚΑΟ Μελισσίων που λύγισε δύσκολα τα Γλυκά Νερά.

Στα υπόλοιπα ματς από τη μέση μέχρι και τον πάτο του βαθμολογικού πίνακα της λίγκας, η ΑΕ Πεντέλης ανέβηκε στο 4-5 χτίζοντας το δικό της σερί τις τελευταίες βδομάδες περνώντας στο νήμα με 73-70 από την έδρα του νεοφώτιστου Βριλησσιακού, το Γαλάτσι πέρασε από την έδρα του ιστορικού ΑΟ Σπόρτιγκ και πλησίασε σημαντικά στις θέσεις εκτός κινδύνου, ενώ σπουδαίο διπλό πέτυχε και το Κουκάκι κόντρα στον Άγιο Νικόλαο Παλλήνης ανεβαίνοντας επίσης στο 4-5. Στο τελευταίο χρονικά ματς της ημέρας ο ΑΟΚ Χαλανδρίου πήρε το άτυπο ντέρμπι των επιστροφών από τον κόσμο της περσινής Γ Εθνικής με τον Ποσειδώνα Νέου Ψυχικού πιάνοντάς τον πια στο 4-5.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής (27/11):

Βριλησσιακός – ΑΕ Πεντέλης 70-73
Σπόρτιγκ – Γαλάτσι 57-62
ΚΑΟ Λυκόβρυσης – Κορωπί 67-47
Μελίσσια – Γλυκά Νερά 74-69
Άγιος Νικόλαος Παλλήνης – Κουκάκι 56-60
ΟΙΟΝ Αγίου Στεφάνου – Απόλλων Σμύρνης 73-83
Κιβωτός του Κόσμου – ΕΣΚΔ Νέας Ιωνίας 74-84
Ποσειδών ΑΟΝΨ – ΑΟΚ Χαλανδρίου 54-58

Αναλυτικά η βαθμολογία:

Α ΕΣΚΑ Βαθμολογία 9η αγωνιστική

* η θέση 1 ανεβαίνει στην Γ’ Εθνική Κατηγορία
** οι θέσεις 2-5 μπαίνουν στα Playoffs
*** οι θέσεις 13-16 υποβιβάζονται στη Β’ ΕΣΚΑ

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής (4/12):

ΑΟΚ Χαλανδρίου – ΚΑΟ Μελισσίων
Απόλλων Σμύρνης – ΚΑΟ Λυκόβρυσης
ΑΟ Γαλατσίου – Κιβωτός του Κόσμου
Κορωπί – ΑΕ Πεντέλης
Γλυκά Νερά – Άγιος Νικόλαος Παλλήνης
ΕΣΚΔ Νέας Ιωνίας – ΟΙΟΝ Αγίου Στεφάνου
Ποσειδών ΑΟΝΨ – Βριλησσιακός
Κουκάκι – Σπόρτιγκ

 

Συνεχής ενημέρωση…