Μετά και την εκτός έδρας του επιτυχία στην έδρα του ΠΑΟ Κουκάκι για την 8η και τελευταία αγωνιστική των Playoffs της Α ΕΣΚΑ, ο Χολαργός είναι πλέον και με τη βούλα ο πρωταθλητής της φετινής σεζόν και η ομάδα που ανεβαίνει στις Εθνικές Κατηγορίες μετά από αρκετά χρόνια απουσίας!

Μάλιστα, δεδομένης και της γνωστής τιμωρίας που του είχε επιβληθεί στο Αντώνης Τρίτσης για όσα είχαν λάβει χώρα στον αγώνα κόντρα στον ΚΑΟ Λυκόβρυσης πριν από μερικές εβδομάδες, η απονομή του τροπαίου έγινε από το βράδυ της Δευτέρας (8/5) στους παίκτες και τους πρωταγωνιστές του Χολαργού, οι οποίοι σήκωσαν το τρόπαιο στο Κουκάκι υπό το βλέμμα αρκετών οπαδών τους.

Θυμίζουμε φυσικά ότι αυτός είναι ο δεύτερος τίτλος που κατακτάει κατά τη φετινή σεζόν η ομάδα του Χολαργού μετά και το Κύπελλο της Ένωσης, που είχε λάβει χώρα κατά τη διάρκεια του Πάσχα, όταν είχε λυγίσει στον τελικό τον ΝΟ Σαρωνίδας με σχετική άνεση. Πλέον, αν και ήδη είχε κριθεί εδώ και καιρό, έφτασε στην κατάκτηση και του πρωταθλήματος και επιστρέφει με βλέψεις στη Γ Εθνική της επερχόμενης αγωνιστικής περιόδου (2023-2024).

 

Μπορείτε να δείτε στιγμές από την απονομή του τίτλου στον Χολαργό μέσω των κλικ και του βίντεο που ακολουθούν:

 

Χολαργός απονομή

 

Χολαργός απονομή