Νέο προπονητή ανακοίνωσε ο Αίολος Ταύρου και συγκεκριμένα τον Μιχάλη Χότζα.

Ο κόουτς θα διαδεχθεί στο πάγκο της ομάδας τον Στέλιο Κλήμη και θα αναλάβει τον σύλλογο σε ένα κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος της Β’ ΕΣΚΑ καθώς μετράει ρεκόρ 3 νίκες και 12 ήττες.

Ο Μιχάλης Χότζας έχει προπονήσει στο παρελθόν τον ΑΟ ΝΗΡΕΑΣ και τον Ίκαρο Σμύρνης. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "ΑΕΑΙΟΛΟΣ ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΣ 2006 έναρξη H Α.Ε ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΣ ανακοινώνει συνεργασίας με τον προπονητή Μιχάλη οποίος και αναλαμβάνει την ανδρική του συλλόγου. Έχει διατελέσει προπονητή ομάδας στον AO ΝΗΡΕΑΣ, προπονητής βοηθός προπονητή στην ανδρική ομάδα Νέας Σμύρνης καθώς και προπονητής μπάσκετ στην Αναγέννηση καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε του."

Η διοίκηση της ομάδας αποχαίρετησε και τον Στέφανο Κλήμη και τον ευχαρίστησε θερμά για τα 10 χρόνια που πρόσφερε στο σύλλογο. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "AENOAOZ ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΣ 2006 H A.E ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΣ ανακοινώνει, κοινή συναινέσει, την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Στέλιο Κλήμη. Μετά από περίπου 10 χρόνια συμπόρευσης στα τμήματα μπάσκετ παραμένει ένα κομμάτι του συλλόγου μας και τον ευχαριστούμε για την προσφορά του. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια σε προσωπικό και επαγγελματι IKÃ επίπεδο."