Η ομάδα της Πεντέλης βρίσκεται στη τελική ευθεία της προετοιμασίας της για τη νέα χρονιά στην Α’ ΕΣΚΑ.

Στο πλαίσιο αυτό, ο προπονητής της ομάδας Άκης Μάντζιος παραχώρησε Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΣΚΑ μιλώντας για τους στόχους της νέας σεζόν, την πορεία της ομάδας αλλά και το νέο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ο φετινός στόχος της ομάδας είναι σε καθημερινή βάση να γινόμαστε καλύτεροι και να πρωταγωνιστήσουμε στο πρωτάθλημα, γιατί όχι και να κυνηγήσουμε και την άνοδο. Θέλουμε σε βάθος χρόνου να προωθήσουμε και να αξιοποιήσουμε παιδιά από τις ακαδημίες μας στο ανδρικό τμήμα, να χτιστεί ένας κορμός με παιδιά από την ευρύτερη περιοχή μας.

Το φετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ θα είναι πολύ ανταγωνιστικό με πλήρεις και δυνατές ομάδες. Θα δούμε πολύ ωραίο μπάσκετ φέτος. Σίγουρα τη δεδομένη στιγμή δεν έχω σαφή και καθαρή εικόνα των αντιπάλων οπότε να μιλήσουμε για φαβορί από τόσο νωρίς δεν είναι σωστό. Μετά τις πρώτες αγωνιστικές θα γνωρίζουμε καλύτερα».

Όσο για τους προσωπικούς του στόχους ανέφερε:

«Να γίνομαι κάθε μέρα καλύτερος και πάντα να αγαπώ αυτό που κάνω. Σίγουρα ένας νέος προπονητής πάντα φιλοδοξεί να ανέβει πιο ψηλά, που αν συνδυαστεί με την άνοδο της ομάδας που τον μεγάλωσε, είναι ιδανικό».