Μετά την φετινή της παρουσία στην Α ΕΣΚΑ, η Άμιλλα επιστρέφει από τη νέα σεζόν στη Β ΕΣΚΑ. 

Μαζί της δε θα μπορούσε να μην έχει φυσικά τον εδώ και τόσα χρόνια πρώτο της προπονητή, τον Βαγγέλη Μακρή, ενώ στην ομάδα -εκτός από την επιστροφή του Κωνσταντίνου Μήλη, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο ίδιο πρωτάθλημα με τα χρώματα του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας-, ανανέωσαν ή προωθήθηκαν ακόμα οκτώ αθλητές.

 

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ομάδας:

Μετά την παραμονή του κόουτς Μακρή η Άμιλλα ανακοινώνει και τους παίκτες από την περσινή σεζόν που παραμένουν  στο φετινό ρόστερ όπως και αυτούς που προάγονται από το αναπτυξιακό κομμάτι της ομάδας!

Παραμένουν οι:

Θοδωρής Φίλιος

Αλέξανδρος Κολτσίδας

Ορέστης Σκλαβιάδης

Προάγονται οι

Μητρόπουλος Γεώργιος(εφηβικό)

Ζαρκαδάκης Γιάννης(εφηβικό)

Θεοδωροπουλος Δημήτρης(παιδικό)

Χάρος Γεώργιος(παιδικό)

Νταφλος Κωνσταντίνος(εφηβικό)

Αύριο ανακοινώνονται οι προσθήκες για την νέα σεζόν και ολοκληρώνεται το ρόστερ!

 

Με Μακρή για 10η σεζόν!

Η ομάδα μας ανακοινώνει την παραμονή για 10η σερί χρονιά του Βαγγέλη Μακρή στον πάγκο της! Η Άμιλλα παραμένει πιστή στις αξίες της, δίνει και πάλι τα κλειδιά σε έναν άνθρωπο που ξέρει καλύτερα από όλους τι θα πει Άμιλλα. Ο κόουτς Μακρής αναλαμβάνει από φέτος το έργο να χτίσει μια νεανική ομάδα αποτελούμενη κυρίως από παιδιά των Ακαδημιών του Συλλόγου με σκοπό να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια στο Αθηναϊκό μπάσκετ!

Στην προσπάθεια αυτή δεν θα είναι μόνος του! Θα έχει την πολύτιμη βοήθεια του κόουτς Δημήτρη Μαζαάκη! Ο κόουτς Μαζαράκης είναι καθηγητής φυσικής αγωγής με 2 μεταπτυχιακά στην προπονητική και μυική ενδύναμωση και έχει πολύ μεγάλη εμπειρία σε πάγκους αντρικών ομάδων! Ο “Μαζα” καθοδήγησε το παιδικό μας τμήμα την χρόνια που μας πέρασε στην Α2 κατηγορία παίδων, κάτι που θα επαναληφθεί και φέτος!

Στο τεχνικό team θα προστεθεί και ο Βασίλης Αντωνόπουλος που μετά από πολλά χρόνια μπασκετικής πορείας στις κατηγορίες της ΕΣΚΑ περνάει στην προπονητική!

Υπεύθυνος του αγωνιστικού σχεδιασμού και προώθησης των νέων παικτών στην αντρική ομάδα θα είναι ο Αντώνης Μάντζαρης!

️Η Άμιλλα κοιτάει μπροστά και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία!

 

Επέστρεψε στο σπίτι του!! Ένα παιδί γέννημα θρέμα Άμιλλα ,ο Κωνσταντίνος Μήλης επέστρεψε στην ομάδα που μεγάλωσε για να ηγηθεί της νέας εποχής!

Η Άμιλλα αλλάζει σελίδα και πλέον στηριζόμενη στις υποδομές της και σε νέα παιδιά (με την προσθήκη κ κάποιον έμπειρων παικτών) ευελπιστεί να πρωταγωνιστήσει ξανά, με στόχο τη δημιουργία μια ομάδας με πολύ μέλλον!!

Κωνσταντίνε καλώς ήρθες στο σπίτι σου!