Με τον Στέφανο Νικολαΐδη στην άκρη του πάγκου της θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στον κόσμο της Β ΕΣΚΑ η Αναγέννηση Πετραλωνων.

Παράλληλα στην ομάδα παραμένει και ο Διονύσης Μπραχιμάι ως άμεσος συνεργάτης του κυρίου Νικολαΐδη.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Το ΔΣ της Αναγέννησης Πετραλώνων ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας, Στέφανο Νικολαΐδη.

Ο έμπειρος coach ανέλαβε την ομάδα προς το τέλος του πρώτου γύρου και με πολλή δουλειά κατάφερε να δημιουργήσει ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο, το οποίο έκανε καταπληκτικό δεύτερο γύρο με μόλις τέσσερις ήττες, παίζοντας πολύ όμορφο μπάσκετ.

Coach, καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!

 

Το ΔΣ της Αναγέννησης Πετραλώνων ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον άμεσο συνεργάτη του coach Νικολαΐδη και προπονητή υποδομών της ομάδας, Διονύση Μπραχιμάι. Η οικογένεια της Αναγέννησης απαρτίζεται σε μεγάλο ποσοστό από δικά της παιδιά, όχι μόνο στις τέσσερις γραμμές του παρκέ αλλά και έξω από αυτές και ο Διονύσης είναι ένα από αυτά τα παιδιά. Παρά το νεαρό της ηλικίας του οι παραστάσεις που έχει και η εμπειρία που διαθέτει τον κάνουν έναν αξιόλογο προπονητή υποδομών και παράλληλα έναν χρήσιμο συνεργάτη στο πλάι του προπονητή της ομάδας.

Διονύση, καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!