Με ανακοίνωση του μέσω της προσωπικής του σελίδας, ο Δημήτρης Κουκουζέλης  ανακοίνωσε την απόφαση του να αποχωρήσει από τον πάγκο του Κούρου Αναβύσσου.

Αναλυτικά:

ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ
«Σας ενημερώνω ότι από το Σάββατο 21-1-2023, διεκόπη η συνεργασία του με το σωματείο ΑΕΣΑΦ Κούρος. Ήταν προσωπική μου επιλογή χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του σωματείου.
Όπως έχω αναφέρει και στο παρελθόν, την προπονητική την ασκώ από μεράκι προσφέροντας στις επόμενες γενεές όσων έχω αποκομίσει από την ενασχόληση μου με το άθλημα, πλέον των τριών δεκαετιών.
Όταν αυτό που κάνω δεν με ικανοποιεί, σε σημείο που να γίνεται και επιζήμιο, έχοντας οι συνθήκες μεταβληθεί παρακλεινοντας των στόχων, τότε δεν βλέπω τους λόγους που θα μπορούσα να συνεχίσω την συνεργασία.
Διευκρινίζω πως καμία οικονομική εκκρεμότητα δεν υφίσταται προς το πρόσωπό μου. Απεναντίας, εγώ οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ στη διοίκηση του Κούρου, ειδικά στον πρόεδρο Σπυρίδη Γιώργο, για την επιλογή, εμπιστοσύνη και στήριξη, όπου διετέλεσα επί 10 μήνες head coach στην ομάδα της Αναβύσσου.
ΥΣ: Η πρόσκαιρη μη ανησυχητική αδιαθεσία μετά το τέλος του αγώνα της προηγούμενης Πέμπτης, απόρροια του στρες και αρνητικών γεγονότων καθ’όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, αποτελεί ήδη παρελθόν.
Ευχαριστώ για το ειλικρινές ενδιαφέρον σας, με τιμή
Κουκουζέλης Α. Δημήτριος»

Ο Δημήτρης Κουκουζέλης είχε αναλάβει από τον Μάρτιο του 2022 όταν είχε αποχωρήσει από την ομάδα ο Ιορδάνης Μουριχίδης  ενώ φέτος με τον Κούρο στον 1ο όμιλο της Β ΕΣΚΑ είχε ρεκόρ 9-5 έχοντας μέχρι αυτή την στιγμή που γράφεται το κείμενο την 7η θέση.