Σε μια μεταγραφική κίνηση από το πάνω ράφι προχώρησε η γενική αρχή του Απόλλωνα Σμύρνης, η οποία και ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Άλεξ Βουγιούκα -ενός εκ των κορυφαίων “ψηλών” των τελευταίων ετών στις Εθνικές Κατηγορίες- μέχρι και το φινάλε της φετινής σεζόν! 

Θυμίζουμε ότι ο άλλοτε σέντερ του Πανερυθραϊκού στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών είχε αποχωρήσει από την ενεργό δράση το καλοκαίρι του 2021 και έκτοτε έχει αναλάβει πόστο στην ομάδα της Νέας Ερυθραίας, αλλά η πρόταση της ομάδας από την Α ΕΣΚΑ ήταν αρκετά δελεαστική για τον Βουγιούκα που… ξεκρεμάει τα παπούτσια του και επιστρέφει από το 2023 στα παρκέ και την αθηναϊκή ένωση.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ένα Χριστουγεννιάτικο δώρο επιφύλασσε η διοίκηση του τμήματος μπάσκετ του Απόλλωνα στους οπαδούς της με την ανακοίνωση της συνεργασίας με τον ‘Αλεξ Βουγιουκα .Ο Αλεξ με πορεία στον χώρο θα βοηθήσει τα μέγιστα για την επίτευξη των στόχων της ομάδας . Ξεκίνησε από τον Άρη Γλυφάδας, για να συνεχίσει σε Ηλυσιακό, Πανιώνιο, Marist College και University of Texas San Antonio στις Η.Π.Α, Κολοσσό Ρόδου, Ίκαρο Καλλιθέας, ΑΕ Λιβαδειάς, Εθνικό Πειραιά, Ιωνικό Νίκαιας, Δούκα και Πανερυθραϊκό.

“Το τμήμα μπάσκετ του Απόλλωνα ανακοινώνει την ένταξη του ‘Αλεξ Βουγιουκα ( 33 2,08 ) στην ομάδα και του εύχεται υγεία καλή πορεία και επίτευξη στόχων.’

Αλεξ καλώς όρισες στην οικογένεια του Απόλλωνα “.